ÄLGJAKTS TORSDAG… OCH ÅNGEST!

Yes, en heldag i regn! Men gång på älg hade vi… även om de inte ville springa där vi satt, ha ha! Nu börjar också den årliga ångesten smyga sig på… bara en dag kvar på veckan, om det nu inte blir jakt på lördag… Seriöst, man längtar hela året efter den här veckan och swisch så e den slut… ni fattar ju själva att det är rätt knäckande.. Men men, jag hoppas på mycket helgjakter för att stilla abstinensen i höst/vinter! Men som sagt, en dag kvar… kan det vara min tur i morron?! Jag har ju inte sett eller hört en enda (levande) älg på hela jakten… Hade dock en orrtupp med mig på pass i ca en timme i dag… inte rädd för damer han inte… ))

Sjön kom fram på sex timmar! ))

Kjolen på i finvädret! ))

Enda knaket jag fick höra i dag va när pappa gick över hygget.. spännande.. ))

Ha en riktig mys pys kväll!
Puzz!
//Hermansson

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.