Promenad

Igår fick vi med pappa på en lång söndags promenad med Milton vid delsjön, så himla gött! Sen blev de tacos och tv spel resten av kvällen 🙂 sjukt härlig helg, tog slut för fort som vanligt haha!

Nu ska jag snart börja jobba och sen blir de twilight med Bella 🙂

Julshopping!

Jag och Daniel var duktiga och köpte Nästan alla våra julklappar idag 🙂 skönt att ha de gjort innan jul hysterin bryter ut, räcker nog redan med jobbet under december månad hehe 😉 kommer bli helt galet!

De är nämligen så att Daniels familj kommer ner till oss på julafton och ska fira, ska bli jätte kul 🙂 vi träffades sist för ca 2,5 år sedan så de är ju på tiden! plus att mamma ska vara med! 🙂 längesedan jag längtade till julafton hehe!

Just de, fick en soda maskin av pappa i födelsedags present ( i förskott) och herregud, hur kan jag inte ha skaffat mig de innan? Är helt kär i den haha!

Jaja, nu har jag en kladdkaka inne i ugnen och sen ska vi nog fortsätta spela black ops 2!

Hehe

Oj hoppsan va jag tagit lång paus! Men hade fullt upp med att packa ihop lägenheten plus att jag åkte på en rejäl förkyldning! Men men vi blev blåsta på lägenheten tyvärr och betalade 7400 dumt nog i förskott skulle mött honom en måndag för att skriva kontrakt men vi möttes istället upps av 6 andra som också hade ”fått” den, så jävla vidrigt att man kan komma undan med sån jävla skit 🙁 hemska och kalla människor de finns där ute!! Vi hade ju idiotiskt nig sagt upp våran lägenhet men som tur var fick vi bo kvar! Sjukt att gå från att tro att man fått en dröm lägenhet tills att nästan vara hemlös! Jaja nig pratar om de, försöker bara lägga de bakom mig!

Annars har de väl inte hänt så himla mycket, jobbat som vanligt 🙂 ska bli bättre på att uppdatera känner jag haha! Nu ska jag fortsätta fredags myset 🙂

Ny lägenhet!

Åh vi har fått en 2.a på Linnégatan, och jag är överlycklig!!! De finns så mycket fördelar med lägenhets bytet! Är så himla taggad! Inflyttningen sker redan på torsdag nästa vecka, men vi får se lite hur vi lägger upp de med tanke på lägenheten vi har nu! Så antingen flyttar vi in den 1.a eller under november månad 🙂 längtar!!
vi ska skriva kontrakt på söndag, så vi får väl säkert nycklarna redan då 🙂

Men annars var helgen mysig träffat lite vänner och så 🙂

Full rulle

Hej! Har inte hunnit blogga har haft fullt upp hela veckan! Men helgen var fullspäckad med skoj! Fredagen var vi hemma hos Bella och käka och drack lite vin med vänner, mysigt var de.

Och i lördags var de maskerad haha, vi höll igång ända fram till sent på morgonen, så var lagom trött i söndags! men de var kul 🙂

Sen har veckan bestått av jobb och i måndags köpte vi en 60″ tv som vi fick levererat igår, älskar den!! Men nu väntat lite mer jobb, skönt med helg snart, då blir de nog bara mys hela helgen!

Lunch med bella

Har precis shoppat och ätit lunch med Bella! Unnade mig lite hår produkter för engång skull är så dålig på att fixa med hår och så, men fick bra hjälp på Åhléns så nu ska håret bli fint 🙂 har även hämtat lite ansiks produkter jag hade hos mamma som jag ska försöka använda 🙂

Nu sitter jag på vagnen, ska färga håret när jag kommer hem:) sen blir de mys ikväll, Daniel har fullt med jobb och kommer inte hem förrens 5 imorgon bitti, stackarn!

Måndag

Sådär då var de måndag igen, har jobbat hela helgen så är inte måndags utvilad men är ledig imorgon så 🙂

Idag krokar mitt och Daniels schema han ska vara i en film dom ska spela in idag så då känns lite extra tråkigt att gå från mina sötnosar, men mamma kommer om några timmar och umgås med dom i ett tag så de är bra 🙂