MY BIRTHDAY PARTY

Posted in Memories

bday(1) bday(2) bday(3) bday(6)bday(4) bday(5)

Alltså WOW. Nu var detta ett tag sen (nästan ett halvår sen…) men jag tycker det är okej att lägga ut nu ändå! Jag bloggade ju trots allt inte då och lite sommarfeelings är inte fel såhär i vintertid. Trots att det regnade halva dagen hade jag en av de bästa dagarna i hela mitt liv. Först var det champangefrukost med jordgubbar med världens bästa Hanna<3 Sen blev det lite fixande innan alla kom på dagsfest! Därefter var det hamburgarmiddag på Biobaren i stan. Superhärligt.

Lämna en kommentar

TUESDAY

Posted in Everyday, Fashion

Nov08(2)Nov08(1) Nov08(3)

Det var längesen det var så jobbigt att gå upp ur sängen som det var imorse… Men efter en timmes slöande i sängen var jag illa tvungen. Och jäklar vad jag har fått saker gjorda idag!!! På lunchen körde jag & Fredrika ett benpass, efter skolan åkte jag hem och pluggade, gjorde falafel från scratch, tränade ett magpass och städade lite. Nu sitter jag i myskläder och ska kolla igenom lite bilder, läsa en svenskabok och kanske se ett avsnitt av Suits (omg ny addiction!!!). Puss!

Förresten, denna nya tröja är från Gina och wooooow vad jag älskar den!!! Visst, det är inte jääättesmidigt med den öppna ryggen nu på vintern (vadå -8 grader imorse?!) men det är värt det, lovar!

Lämna en kommentar

I’M BACK!

Posted in Everyday

Nov07(1)

Nov07(3)

Hej hörrni!
Här är jag igen, efter några månader i paus! Känns skönt att vara tillbaka och skitkul att vara på att igen. Men jag tänkte inte göra någon längre utläggning om det. Idag är jag ledig, så jag har legat hemma hittills och inte gjort så mycket alls. Nu har jag ätit lunch & ska jag klä på mig och susa in till stan. Jag ska shoppa lite och sen blir det med största sannolikhet en fika. Puss på er!

Lämna en kommentar