Försöker

Kan inte fokusera på nånting annat än att det är tid för förlossning. Bara väntar på att något ska hända och är as taggad. Vill inte göra något utan tänker bara på att jag vill att det ska starta. Men jag får väl ändå försöka få tiden att gå. Kan ju gå över två veckor så jag kanske borde ställa in mig på det så bör det lättare att göra något annat om dagarna? Tex plugga 🙂
Äta är iof något jag lägger flera timmar på dagligen. Usch kan inte kontrollera mitt intag. Igår blev det våfflor just innan vi la oss och idag blev det buffé igen plus efterrätt i massor. Vit choklad kan va det godaste!!

Nej nu tänker vi på något annat. Försöker med en film.

Solen har hittat fram oxå ser jag. Kanske en promenad ikväll. Vore inga fel att röra mig lite.

Känner mig bitter nu på att vara gravid!

Kan jag bli mer mätt?

Äter upp mig lite till så här in i det sista. Bygger upp med massa energi. Eller??

Ätit buffé idag. Tog ett par varm såklart och avslutade med två omgångar kladdkaka o grädde. Äckel mätt än 5 timmar efter annars brukar ja äta varannan timme typ. Dock lite mindre mål:)

Aja skit samma. Kan tiden bara gå nu eller?????!!!!!!!

Höstväder i maj brrrr

En kan ändå inte låta bli att tycka det är mysigt. Särskilt när man är trött och känner sig jävligt latful och ändå bara vill ligga inne. Ljusen är tända och soffan har aldrig varit skönare 🙂 varm oboy på det. Dock lite tragiskt med denna kyla när det snart är sommar men här vet vi ju hur snabbt de kan slå om. Och kommer att gö!

Igår när vi vakna upp bestämde vi oss för att åka till Ikea o käka frulle så myskläderna åkte på sedan åkte vi till big baby och första lilla nallen köptes:))

Packat lite bb väska idag för nu jäklar vill jag ha detta överstökat:) fem dagar kvar enligt schema …

Håll tummarna nuuuuu

Onda jävla cirkel

Fan va lättlurad man är in i den där onda cirkeln alltså. Sockret dagligen. Cola om kvällarna. Mm känner mig redan som en julgris och inget hejd finns. Fan. Jag vill springa. Springa springa.

Månaden som jag blev gravid!