Lördags fix.

Hellu! Idag har jag stor städat lägenheten och handlat inför imorgon då jag fyller 23 år. Jag tänkte inte göra nått storslaget men ha en liten middag här hemma för familj och nära vänner <3

Mina spanare imorse på morgonpromenaden.

Här var jag inte många år.. Haha jag älskade att bada i handfatet.

Pappa var här på fika, Mys
 

Fredag.

Godmorgon! Gick upp 7 imorse och gjorde iordning frukost till mig och baby innan han drog iväg till jobbet, sen la jag mig på soffan en stund och kollade morgon nyheterna innan jag gick ut på en timmes promenad med hundarna. 

Bara man klär sig varmt så är det så jävla skönt att gå ute! Vi satte oss uppe på ett berg här vid ängen där solen verkligen sken, hoppades på lite färg i ansiktet men så stark är den nog inte? 

Nu ska jag duscha och sen åka in mot stan, har lite ärenden att fixa! 

Hörs om ett tag <3

 

För mer bilder och inlägg gå in på:

jessica.systrarnalauren.com

Yesterday.

Hellu! Igår var jag på söder mesta dels hela dagen, var faktiskt och pratade med en studievägledare på Åsö gymnasium. Jag vill plugga upp mina gymnasiebetyg så ville veta vart jag skulle börja. Börjar med en kurs den 27 maj 🙂

Det blev en kvällsfika med Rebecca och Jennifer mot kvällen, mysigt!

ITS ON!

Så nu är vår nya hemsida färdig! Jag är jätte nöjd och tycker det kommer bli jätte kul att börja blogga tillsammans med syrran!

Eller vi kommer blogga på ”egna” sidor men ha en och samma portal. Gå in och kika och gör det till en vana, jag kommer blogga kvar här ca 3 veckor till men sen helt övergå till den nya sidan. TAGGAD! 

Systrarnalauren.com

systrarnalauren.com

Hellu! Förlåt för dålig uppdatering men mitt internet har inte funkat hemma på 2 dagar och jag har haft fullt upp med barnkalas m.m så tiden har inte riktigt funnits där för att fixa det!

Men jag kommer snart att börja blogga på min och syrrans nya hemsida som förmodligen blir klar idag 😀 Så jag kan garantera er fler uppdateringar där då jag lätt kan blogga med min Samsung Galaxy. 

systrarnalauren.com heter den så lägg det på minnet!

Men jag kommer även blogga kvar på Finest i ca en månad till 🙂

Farsta Centrum.

Hellu! Hur mår ni? Hoppas ni haft en nice fredag 🙂

Idag har jag hängt med syrrorna vilde och viktoria i Farsta Centrum, vi käkade, shoppade lite och tog en fika 🙂 Jätte mysig dag men nu är jag helt slut! Ska vila lite sen hem till tredje syrran Mickan på film kväll 😉 <3

Älskar mina systrar!

Idag såg jag ut såhär, hade på mig min snygga tröja ifrån ”niggas in paris” konserten.

Jag och sötaste Ronja.