LANSERING AV SOLUTION BY VICTUS

bild 2 (59)

bild 5 (34)

bild 4 (40)

bild 2 (61)

bild 5 (32)

bild 2 (57)

bild 5 (33)

bild 1 (61)

bild 4 (39)

bild 4 (38)

bild 3 (50)

bild 2 (58)

bild 3 (48)

bild 3 (51)

bild 4 (41)

bild 1 (58)

bild 1 (60)

bild 5 (31)

bild (25)

bild 3 (49)

bild 3 (46)

bild 3 (47)

bild 1 (63)

bild 2 (55)

bild 1 (56)

bild 2 (56)

bild 4 (35)

bild 3 (52)

bild 1 (57)

bild 2 (54)

bild 2 (60)

bild 5 (9)

bild 4 (36)

EN MAGISK KVÄLL AV SKÖNHET, MAGI OCH DRAK BLOD 😉

 

Igår vad som sagt jag, >Kim< och Marre bjudna  av >Em Event< till en exklusiv lansering av >Victus< alldeles egna hudvårdsserie. Presseventet började redan kl 19.00 på >Marquise< på Sveavägen där vi blev introducerade av Solution By Victus 11 olika produkter som bl.a innehöll dagkrämer, serum, rengöringskrämer och mycket mycket mer. Vi fick känna, klämma och dofta på produkterna och mina favoriter var ”Keep it young” krämen (vem vill inte bevara baby facet lixom ?) och ”For your eyes” serumet som reducerar bl.a svullnad runt ögonen (ja tack !). Vi som var på pressvisning fick självklart med en exklusiv liten goodiebag med några prover från serien och ingen blev gladare än jag då dom endast finns hos salonger eller kliniker så när jag säger exklusiv så menar jag exklusiv så det ska bli riktigt kul att få testa dessa produkter 😉 (ett inlägg om goodiebagen kommer senare). Under minglet innan efterfesten drog igång så bjöds det på massa god mat och farliga drinkar från >Dragon Blood< (som för övrigt är en svensk (!) sprit som nyss kommit ut som är lika god som en stadig shot så som en ihop mixad drink) och för oss som körde på alkoholfritt så fanns det goda >Aloe Vera< att släcka törsten med. Inte nog med att det var ett trevligt och uppstyrt pressevent så fanns det även en trollkarl på plats och ja jag kan ju erkänna att jag var lite skeptisk men när han väl kom fram och körde några korttrick på mig så blev jag helt paff och jag har fortfarande (!!) inte listat ut hur fan han gjorde, haha roligt var det iallafall och jag kände mig som barn på nytt och mina dejter för kvällen bara skratta åt mig över hur chockad jag var när han trollade bort en hel kortlek ur mina stängda händer och jag fattade absolut ingenting!! 

När väl efterfesten drog igång så droppa det in en massa bekanta ansikten man inte träffat under sommaren så det var roligt att ta igen lite tid och mingla runt innan det var dags för showen som Camilla Brinck var konferencierer för och där bjöds det på allt från discodans och break dance från >Lidingö Danscenter< men min ABSOLUTA favorit var när min vän Marie klev upp på scenen och körde pole dance – WOW vad impad jag blev! Jag vet ju att Marie undervisar pole dance på >Vida Pole< men jag har faktiskt aldrig sett henne uppträda så det var definitivt höjdpunkten under showen! Ja herregud jag skulle kunna skriva i all oändlighet men precis som jag redan visste så styrde >Emma< och >Marie< upp det här eventet i världsklass med allt från exklusiva skönhetsprodukter, god mat och dryck och underhållning som bara >Em Event< kan styra upp! Tack för en fantastisk kväll och tack till mina partners in crime, Kim och Marre för åter igen trevligt sällskap <3

En tyckte om “3”

  1. Pingback : JAG VANN !!! | Jessica Nyström

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.