Första inlägget på Finest

Posted in Okategoriserade

DSC_05989

DSC_06009
Hej på er!

Detta blir mitt första inlägg på Finest vilket känns väldigt roligt.  I samband med att jag och min storebror Jhullian startat en Youtubekanal tillsammans som jag kommer att berätta mer om senare har vi också valt att med samma portal starta varsin blogg. Jag vill tacka härliga Myshowroomgänget för den tiden jag bloggat där, men efter ett möte med Finest tror vi att de bästa förutsättningarna för oss i nuläget är här. Jag ser mycket fram emot allt detta år har att erbjuda inom skola, sociala medier och jobb.

4 Kommentarer

 1. Cissi säger:

  Vad roligt!

  Grattis 🙂

 2. V I L M A L A säger:

  Grattis! Vad snygg du äääär !

 3. Vanessa säger:

  hoppas du kommer trivas på finest 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.