TRISS I SVART

blackis

Nu när hösten kommer igen så är det härligt att få hoppa i svarta kläder! Älskar framförallt höstens trender med sammet, slip-klänningar, siden och spets, allt blir så elegant! Man har ju oftast en massa svarta plagg och nu kan man matcha dem med en massa glittrigt!


TOPP TRE:

Slipklänning med t-shirt under

Linne med en skinnkjol och en elegant kappa över

Lace up klänning med höga stövlar


lite favoriter ifrån gina tricot, Klänning/HÄR, Linne/HÄR, Klänning/HÄR

Blackii

Lämna en kommentar

FRÅGA EN FRÄMLING

IMG_7011IMG_7009

bilder från arkivet

När man lever ensam blir det svårt att hitta någon som kan fota åt en, känner att jag är inte riktigt redo för att fråga en främling på gatan för att ta ett kort. Eller snart om jag inte hittar någon som kan hjälpa mig så blir det helt enkelt den enda utvägen haha! Har hunnit med ett möte nu på morgonen och är tillbaka hemma igen för att göra mig lite mer iordning för att kila ned på stan, ska hämta min älskade väska och även gå på jakt efter ett par strumpor att ha i mina loafers. Ska sätta mig nu och göra en massa collage, vet att det uppskattas hos er!!

KRAM 

Lämna en kommentar

WORKING FOR MY FUTURE


Ibland undrar jag vad det är för fel på mig för jag älskar att jobba, spelar ingen roll vad det är utan att allt jag får göra som gör mig till en bättre människa. Att lära sig nya saker, se världen från olika perspektiv och även att tjäna pengar. Helt enkelt börja från botten upp till toppen.

Under september är målet att jobba så mycket så jag inte har tid att spendera pengar!

KRAM

Lämna en kommentar

ONE DAY

9/10 dagar klär jag mig alldeles för varmt, en av de dagarna var igår. Medan jag kom i kortärmad polo, trench, kostymboxar och ett par alldeles för varma loafers, gick andra runt i klänning och sandaletter. Hoppas på bättre lycka idag!

Idag är det en stor dag och jag som nästan aldrig brukar vara nervös är det idag. Igår drack jag cappuccino på Riche i min ensamhet och fortsatte ut med båten, det var riktigt fint att se Stockholm försvinna bakom en.  Idag är det fullspäckat i schemat och har inte alls lika mycket tid över till att inte göra något alls.

KRAM

mig hittar ni på johannasjoo på både instagram och vsco-cam, johannasjoo1 på snapchat

mydays

 

Lämna en kommentar

NU KAN DU HA MIG SOM EN STILREN APP I MOBILEN

Instaapptt

nu kan du ha mig som stilren app i mobilen!

Det är så enkelt att bara gå in på min blogg på mobilen, om ni läser i mobilen just nu blir det ännu lättare. Så klickar på ikonen i mitten längst ned och då kommer denna meny upp, så väljer ni lägg till på hemskärmen och voila! Det ska bli riktigt kul att få jobba mer med min blogg i höst och göra den till det bättre. 

KRAM

Lämna en kommentar