GRÅSKALA

Posted in FASHION, INTERIOR, LIVING

gscca

lite inspiration från pinterest

 Grått är 2.0 när det kommer till det mesta, gråa kappor är snäppet vassare, gråa väskor är något mer fashionabla och gråa interiörer är bland det mest harmoniska. Grått på hösten är det som jag helst bär, både som blond och brunett. Ska kika på ett bäddset i linne för att ha en hel hop med linneörngott i olika gråa nyanser tillsammans med ett stort fluffigt överkast. Behöver lite omväxling även om jag älskar krispiga sängkläder i satin som är perfekt manglade.

Kröp nyss ned i sängen för kvällen under ett varmt fluffigt täcke och förbereder mig inför en morgondag som kommer vara till det bättre, 

KRAM

Lämna en kommentar

VILSE, STOCKHOLMSTRAFIK, EN DÖD MOBIL OCH EN TOM TANK

Posted in LIVING

IMG_0702IMG_0701

Jisses vilken dag, den har gått från glädjeskutt till nästan en panikångestattack. Jobbade idag för ett företag som jag gillar skarpt, det är så många unga som får jobba och växa hos dem vilket det är precis vad som behövs. Hade idag superkul och fick stå och prata med människor i nästan 6 timmar, jobba samtidigt som att man har kul är ju det bästa! Körde ut utanför stan imorse och har jobbat där hela dagen men när jag skulle åka hem var mobilen död och hade ingen laddare med mig, att hitta ut ur Sollentuna samt tillbaka utan mobil var en nära-döden-upplevelse. Mörkt, långa köer och mitt all panik varnar bilen för att tanken snart är tom, var inte det jag ville uppleva denna eftermiddag. 

Men nu har jag hittat hem, precis duschat och ska inte lämna sängen på hela kvällen. Har aldrig känns så bra att vara hemma igen efter att ha suttit på helspänn i Stockholmsrusningstrafik ensam med lite bensin. Imorgon är det nya tag och kommer inte göra samma misstag igen haha!

KRAM

Lämna en kommentar

TISDAG OCH NYA MÖJLIGHETER

Posted in FRIENDS AND FUN, LIVING

klkiki

gårdagens goda middag tillsammans med Fanny

Musslorna igår på Riche var helt otroliga, länge sedan jag uppskattade mat på det viset. Promenerade hem i regnet igår och landade i sängen runt tolvtiden. Vi hade riktigt mysigt och satt där och pratade i nästan tre timmar, pratade om väskor, utbildningar och framtiden. Som jag nämnde igår så ska jag jobba med lite andra saker idag och det är lite nervöst redan nu! 

Mer om detta i eftermiddag, ha en fin dag!

KRAM

Lämna en kommentar

HUR MAN KRYDDAR VARDAGEN

Posted in FRIENDS AND FUN, LIVING, MAKE IT, DO IT

löffes 24okter 24oktes 24okt 24okters

här kommer mina topp hur man kryddar vardagen till det bättre!

Det är alldeles för många som enbart lever på helgerna, målet är ett liv som man aldrig vill ta ledig från utan bara kunna ta vara på varje stund man får som frisk, hel och pigg! Kryddade till det lite extra idag med en varm choklad till min hals med chilli i från Löfbergs, det var verkligen lite krydda i vardagen. Att krydda vardagen är även att utmana sig själv, vilket jag ska göra imorgon…

Ska imorgon jobba på ett annat företag och ska även då KÖRA BIL I STOCKHOLM, är redan nu nervös och kommer dessutom att pricka in rusningstrafiken imorgon vilket inte gör mig lugnare. Har kört varje dag i nästan ett år fram tills att jag flyttade hit så jag håller redan nu tummarna för att jag kommer hålla mig och företagsbilen i bra skick, mer om detta imorgon!

Dagens cafétips: Löfbergs Stockholm, Kungsgatan 3

Lämna en kommentar

NO MAKE UP MONDAY

Posted in FASHION, LIVING, OUTFITS

IMG_3102IMG_3094IMG_3051

// en basic favoritoutfit // 

Har sådan lyx att jobba i helsvarta kläder och att efter jobbet bara kunna slänga på sig jackan och gå, vilket var precis vad jag gjorde idag! Bästa stylingtipset, helsvart med detaljer i form av olika matrial! Idag päls, skinn och mocka!

Mötte upp Lovisa på söder och upptäckte Götgatan samt kikade in i lite mysiga butiker, trodde aldrig att jag själv skulle säga att det var mysigt! Men kommer helt klart ägna en ledig söndag åt att promenera runt på söder, dricka kaffe och köpa unika saker till hemmet. Trots att jag var uppe vid fem imorse känner jag mig ändå helt okej med på banan, nej nu ska jag kila ned till Riche för middag,

KRAM

Lämna en kommentar