JOHANNAVALENTINA.SE

KÄRA läsare. Jag flyttar till Forme.se! Ni kan numera hitta mig på johannavalentina.se, enkelt för er att komma ihåg och alla mina gamla blogginlägg är förflyttade dit så det kommer inte bli några konstigheter :) TACK finest för denna tid, framför allt för att jag fick vara nominerad i Finest Awards. Hoppas ni vill följa med mig till min nya blogg. Vi ses där! KRAM 

OLD SCHOOL.

Den här lokan är min nya besatthet. Så fruktansvärt gooood!! 

Nu har vi precis kommit hem och jag har hoppat i mjukiskläderna. Har en riktig fuldag idag, känner mig så lökig haha. Ska bara mysa ner oss ikväll, tillsammans med religionsböckerna dårå. Har RIKTIGT mycket i skolan denna veckan, längtar efter heeeeelg!!! 

☆ ☆ ☆

Hellå bloggen, hoppas ni har det bra! Vi har precis ätit middag och ligger nu här i matkoma båda två haha.. Har även hunnit med att tvätta all tvätt och varit ute och lekt i timmar i det fina vädret. Nu ska vi kolla lite barnprogram och vänta in Ricky som kommer hem från jobbet :) Pussar och kraaaamar!! 

SÖNDAG.

Har 5 fulla ikeakassar med tvätt som jag tar itu med idag…. Inte så roooligt med tanke på att solen skiner ute, men annars kommer vi aldrig få det gjort haha. Får gå ut och busa lite emellan tvättarna!! :) 

PUSS

Gooodkväll allihopa :) Vilken härlig lördag vi haft idag. Varmt och skönt ute, på tiden!! Tyra har lagt sig nu så vi ska väl ta fram chipspåsen och sätta på massa SUITSavsnitt haha, har dock bara 7 avsnitt kvar och sedan måste vi vänta på säsong 3… Vi köttar om kvällarna!! Hoppas ni får en riktigt bra lördagskväll ♡puss