4 veckors träning med Maria

Nu har har första dagen på 4 veckors deltagande i ”Fitness Marias” träningsgrupp startat. I fredags var alla tjejer som ska delta i detta och mätte bla fett % och vikt på Pauluns näringscenter. Så imorse var det dags för starten: Gick upp 5 imorse, och stod redo vid SATS Odenplan för 60 min morgonpromenad kl 6. Vi var 6 tjejer, och det var betydligt lättare att gå när vi var så många. Många av mina ensamma morgonpromenader har resulterat i att jag gått med en kaffe i handen och lugnt tempo. Detta gällde inte den här morgonen…det var raskt tempo som gällde. Nu ska vi alltsåträffas mån-tors i 4 veckor för dessa morgonpromenader. Och utöver det träning och bra mat. Det här ska bli riktigt spännande!

På torsdag är det min födelsedag, men fest blir det inte förrens nästa vecka. Då kommer bla mina bästa tjejer från Danmark! Bästa födelsedagspresenten!!

DJ´s klara….

Nu är det klart vilka DJ´s som är bokade för spelningar på Scandinavian Music Convention den 21-22 maj:

PETE TONG
SOS featuring
DESYN MASIELLO,
DEMI & OMID 16B
AUDIOFLY
KARIZMA
YASS
STONEBRIDGE
NILS NOA
MAD MATS
DANA BERGQUIST &
ANDREAS HANSSON
DANDY DIGITAL
ADDEBOY VS. CLIFF
ISABEL GUZMAN
KOCKY

Valborg och 21 maj…

Så fick ja som jag ville tillslut:)!Grillning ikväll och vin. I flera dagar har jag försökt styrt upp något men alla har varit förvirrade över vad man ska göra eller gör på valborg. Ikväll ska vi till Bromma, vid vattnet. Blir bla jag, min älskade Linda, Kai, Maria, Angelica, Sofia, Kajsa, Mogge o hans tjej, Milan, Lisa och Charles. Ska bli jätte mysigt! Längtat efter det hela veckan! 

Ikväll ska ja njuta av god mat och vin..men sen blir det ändring. Ja ska ha min 25 års fest den 21 maj (inbjudan kommer:)….)och tills dess blir det detox från skitmat och mycket promenader. Punkt!!Slut med slarvet.

Trevlig valborg!

 

Malexfinest

En video från förra midsommar.I filmen ´”medverkar” bla Olle Fritz, Erwik, Anna Panna och Sara V…Ja, det var en toppen helg.Vissa var med nöjda än andra…men när jag tittar på filmen längtar jag efter midsommar igen!:)

Lötsjön

Denna lördag har bestått av mat, 1 glas vin och trevligt sällskap av Jocke, Per och Thomas. Vi tog oss till Lötsjön. Vi har planer på att ordna en piknick där snart. Håll koll på facebook;)Tack Burn!

Kan detta bli en bättre fredag?! Strålande väder och en flaska Champagne från DN på mitt skrivbord. Mm mm mmm!

Var ju på middag förra torsdagen på Hotellet som bla Burn anordnade. Det var en super kväll! Idag i mitt postfack på jobbet låg en present: En skiva och budskapet ”Tack för en trevlig kväll”. Tack själva!

Igår hade vi somsagt BMW:s visningsevent av deras nya modell X&. Blev en riktigt lyckad kväll. Tack alla gäster och alla inblandade parter:). Bjöds bla på sjukt goda chilidrinkar

Rensade min telefon på bilder idag. Hittade en bild på Jocke från våran ”vinpickninck” i tisdags. (Lägger upp bilden för jag vet att J gillar att synas på bild;)). Trevlig helg!

Världsbäst

Jag och Jocke igår på Brunos fest.Började med ett par glas rödvin i parken utanför mig innan. Värsta bästa vädret. Urmysigt! Tack Världsbäst för kvällen!

Skrivit alldeles förlite i bloggen, men har för mycket roligt som händer för att lägga ner lika mycket tid…

Imorgon är en bra dag! Ska klippa mig på morgonen, lunch med Maria från Fitness Magazine på Kalori och på kvällen är vi med och arrangerar förhandsvisningen av BMW:s nya bil X6..

Ta hand om er i solen:)Dags för lunch/J