Let’s Dance

Aight, I admit it. Jag brukar allt som oftast få frågan vilka tv-program jag följer, and the truth is – none. Nu tänker ni säkert ”han är ju en såndär megahurtig jävel som är ute och intervalltränar när vi sitter och kollar på tv” (för visst är det den första slutsatsen ni hoppar till?! TELL ME IT IS!!!! Buuhuuu! ^^), men så är det naturligtvis inte. Jag hatar att följa saker på tv, utan väntar hellre tills de släpps på dvd och kollar på dom då. Men. (nästan ett men med stora bokstäver, men bara nästan) Så börjar Let’s Dance

Jag tycker det är så sjuuukt jäkla kul att kolla på. Det är liksom nästan lika inplanerat som Mello (now nu snackar vi verkligen NÄSTAN här! Med stooora bokstäver!). 

So, det var premiär i Let’s Dance, Helena eller Anton kommer vinna and all that sheat. Men – så kommer ”imsexyandiknowit” i bild – och börjar prata. Now, was it just me or did Sweden go:

.. for a moment? Bitch said what?! ”Har du också alltid undrat hur kungen hade låtit efter ett år i USA och med en stelopererad käke? – well wonder no more!”. 

Craaaazzyyy

So anyway. Nothing new, still in school, not doing drugs – only now – lever jag också med konstant träningsvärk eftersom jag helt plötsligt vet preeeeciiiiis hur allt ska gå till. Please don’t touch me, it hurts like hell, eveeeerywheeereee

Mata tanommassa

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.