Hey.. I’m a hamster.

Ja okej. Jag packar like crazy ass bonanza. Jag älskar att ha med mig saker! Jag är personen som gärna tar med mig åtta par brallor om jag ska bort en helg – bara utifallatt en häst bajsar på de ena, jag sätter mig i myren när vi är på promenad, kissar ner mig i de tredje (seså, who knows när inkontinensen slår till liksom!), spiller rövin på de fjärde – och då har jag ju helt enkelt bara ett par per dag (plus ett extra för kvällen!). It’s pure logic! Att jag sen brukar haffa med kallingar och strumpor på en höft.. är en.. mindre lyckad.. taktik! Men nu har jag börjat räkna även dessa

Anyhow

För att illustrera detta har jag valt ett par bilder.

T.ex. senaste helgen i Stockholm! Bilden förtäljer inte riktigt att jag förutom resväskan har en sidoväska, en fullsmockad gymväska och två plastpåsar med diverse saker (som fick folk att vända sig om och undra lite vart de skulle lägga pengarna.. eum!). 

Eller när vi skulle ha långhelg i Falkenberg..

Typ! 

Nuuu däremot, ska ni få känna en känsla av chock. Jag åker till Stockholm imorgon – och har med mig…. följande packning! 

MEIN DUFFEL! BAM! 

How sweet is that!? Jag tror aldrig någonsin jag har packat såhär lite! Nu ska jag ju förvisso troligtvis åka hem igen några timmar senare.. men ändå!? 

I feel so proud. Mama too. Said she’d never been this proud of me! 

..

..

Oh wait! 😮

Mata tanommassa

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.