Back home again!

och tilläggas kan att väskan packades upp samma kväll! Sjukt gött! 

Spontanresor är alltid sköj, och jag känner mig nu mer sugen än någonsin på att dra iväg på en sån i sommar. Typ en ”hej ska vi åka utomlands imorgon”-kinda thing. Det känns just nu som om det kommer att vara väääldans skönt när jag efter nästa vecka är klar med båda hemtentorna, och vid den här tiden om två veckor också delar med mig av minnen från Vätternrundan. Ungefär sådär skönt att man kommer vilja åka utomlands för att på riktigt njuta av det! 

Men det får vi se! Haha! 

I övrigt har jag bara haft en riktigt go helg med skön musik, god mat och lite lagom dåligt väder för att inte behöva ha dåligt samvete för att jag inte vart ute mer! 

Jag har också lyckats skaffa mig en sadel som faktiskt inte gör att jag domnar bort från naveln till knäna – vilket känns som en bra sak..! Speciellt eftersom jag planerar att spendera sisådär 12 timmar i sträck på den (jag har dock en liten känsla av att inte kommer tycka riktigt lika mycket om den där på slutet av tävlingen, but hey, who am i to be pessimistic! ;))..! 

En polare skrev precis att han inte hade fått ihop sina 150 mil på cykel innan Vätternrundan än.. and let’s just say.. det har.. inte jag heller..! ^^

Sweet dreams!

Mata tanommassa

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.