Livet som utbildad.

.. hade ju kunnat bli bloggens nya namn – för idag fick jag grönt på den sista av alla tentor – vilket innebär att jag nu är Cert. Kost- och Tränings-konsult (Lic. Personlig Tränare, Lic. Kostrådgivare och Hälsoinformatör!) – och det känns helt jäkla sjukt! Gah! Det känns som igår när jag satt och valde mellan utbildningar, eller när jag var i USA och satt och mailade in min ansökan – för att sen tillslut vara sisådär 1,5 timmar för tidig första dagen, fullkomligt jäkla toknervös. Inte minst när vi sen satt och väntade i sisådär en evighet (sisådär en timma på lunchen..!) på att få göra den praktiska tentan, ja, man skulle helt enkelt kunna sammanfatta det med att mina nerver har åter väckts till liv, haha. Det har vart en galet jäkla rolig och intressant tid, och nog blir det ett stort jäkla leende på läpparna när jag ser den hela drösen med licenser och kursintyg som hänger på anslagstavlan här, inte minst för att det osökt får mig att tänka på alla kurspolare och lärare. Ni är fanimig BÄST! BAM! 

Sussie är en sån där människa som liksom skulle kunna prata konstant i fyra dygn utan att folk skulle tappa koncentrationen. Sjukt fin på alla sätt och vis! 

Anyhow, samtliga lärare fullkomligt briljerade, så är det någon som funderar på att bli PT/Kostrådgivare kan jag verkligen inte annat än att tokrekommendera The Academy

Med tanke på min utbildning och kunskap skulle man ju då kunna tro att jag skulle ha cyklat sisådär 150 mil inför Vätternrundan på lördag, men.. riktigt där är jag inte än.. skulle man väl kunna säga! Jag har dock sett ut det tjockaste pannbenet, och de schysstaste brillorna tills på lördag. I mean, I’ve never seen a quitter looking that spejsig. Tänkte dock dra mig ut på en långkörare imorgon, som får avsluta träningen. Sen känns det så mycket lättare om man istället för att se det som ett 30 mil långt cykellopp – ser det som en.. cykelutflykt! Jag kommer trots allt få käka massor, dricka en massa blåbärssoppa och pucko, och lyssna på musik i 12 timmar?! Vem skulle klaga på det liksom?! 

Men – bout cyklingen – imorgon är det morgonspinning och CX innan cyklingen, vilket innebär att det nu är dags för mig att sätta mig i soffan om jag hinna somna ifrån någon film innan läggdags

Natti lövs!

Har sträcklyssnat på denhär sen 8 imorse också, fin bit! 

(Är det bara jag som hör Agnes säga ”who’s that f-ing bitch stealin all my good songs HUH?!” ^^)

http://www.youtube.com/watch?v=k-Lq-ql-rM8

 

Mata tanommassa

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.