Vätternrundan!

Gah!!! Bara sådär så har det gott från att det bara är en vecka kvar tills det är dags – till att det faktiskt är imorgon – och holy crap vad det hade vart jobbigt att känna på något annat sätt än precis som jag gör just precis nu. Jag är sådär tokpeppad på att få komma iväg och riktigt längtar tills startlinjen. Men egentligen inte alls för att få rusa iväg i en hiskelig takt och jaga minuter, utan för att få ha sisådär en 12 timmar lång ren jäkla njutning. Förstå hur sällan man faktiskt har 12 timmar att bara sitta och fundera. Jag har laddat iPhonen med världens bästa musik och har ställt in mig på en heldags cykelutflykt! Jag ska njuta av att jag är klar med utbildningen, jag ska njuta av att jag i och med detta blir klar med En Svensk Klassiker och jag ska njuta av att det i allmänhet känns riktigt jäkla bra just nu! 

Med det sagt så får ni gärna skicka lite telepatisk pepp för dom gångerna jag kanske kommer att behöva påminna mig om att det faktiskt är ”ren njutning” jag upplever…! 😉 (eller, let’s just say it, för min stackars jäkla rumpa! Ni tror inte man kan få någon sorts massage i depåerna…?)

Jag ska alldeles strax pipa isäng för att få i mig en hel drös timmars sömn! Klockan 3 ringer klockan, och efter en snabbfrukost och påklädning sitter jag i bilen innan 4, för att starta 06.12! Vill ni följa mig är startnumret 25714!

Nu… vill jag åka! ^^

Natti natti

Yeah, jag kör med pakethållare, its fett coolt I tell you! 

Mata tanommassa

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.