Tisdag!

Har precis gått upp ur sängen! Ska börja tvätta och städa lite innan jag åker till Uppsala för jobb! Ikväll ska jag hem till mamma & pappa och sova kvar! Ska med morfar till doktorn och hämta hans hörapparat. Sen blir det jobb i gåvan på eftermiddagen!

Skönt att få jobba lite. Helgen kommer bestå av packning!!! Ska till Västerås en dag också och kolla efter lite saker på Ikea. Vill handla allt på engång men det är nog bättre att flytta in först så man ser vad det är man saknar! 🙂

Hobbit!

Igårkväll var jag, sandra, Ronnie och dodda på bio. Vi såg hobbit. Jag ville först inte se den eftersom jag varken har sett någon av sagan om ringen filmerna. Men.. Den var så jävla bra!! Jag har sett typ 1 3D film i hela mitt liv. Och först mådde jag illa eftersom allt var så himla verklighetsbaserst.. Om ni inte har sett filmen så gör det!!

I’m back!!

Nu har jag fått tillbaka lite blogglust.. Vad har hänt under tiden jag inte bloggat? Jag har varit sjuk, jobbat, packat inför flytten och varit ännu mer sjuk.. Jag är så less att alltid vara sjuk :(.

Har hört att man kan ta sprutor för bättre immunförsvar? Det är något jag ska kolla upp när allt med flytten är klart..

RESULTAT!

Har nyss kommit hem från Uppsala! Eftersom jag fick vänta på min tur så hade bedövningen börjat släppa och fyfan så ont det gjorde.. Denna gång var den gången som gjorde ondast.. Ska man vara fin får man lida pin 🙂

Uppsala

Påväg till Uppsala! Idag är det dax! Ni kommer få se hur läpparna blev efter 🙂 men döm ingenting förns om några dagar då svullnaden har lagt sig! 🙂

Efter Uppsala ska jag till Tärnsjö och umgås med familjen och städa brorsans lägenhet 🙁 haha

Filmpremiär!

Sitter på tåget påväg hem från jobbet! Ska hem och duscha och fixa mig inför filmpremiären ikväll! Doddas lillebror är med i filmen ”vi är som apelsiner”. Har kikat lite bilder från inspelningen och även sett trailern och den verkar spännande!

Tatuering!

Jag är så himla sugen på att tatuera mig! Jag har så mycket idéer i min skalle. Jag önskar mig en tatuering i julklapp, men man kan ju inte få allt man önskar sig!

Jag vill göra en dödskalle bakom örat. Sen SKA jag skriva everything for my brothers någonstans och även daddys girl. Men jag har så himla svårt att bestämma mig vart och vilket typsnitt. Det ska ändå sitta på min kropp hela livet och då vill jag vara 110 % säker på min tatuering.

Jag har tidigare mormor & morfar på ryggen och mamma på handleden. Båda 2 har jag gjort i Borlänge och är super nöjd. När jag var mindre och hade dumma idéer för mig så ville jag bara göra en tatuering, jag sket i vem som skulle göra den. Men som tur var så förbjöd mina föräldrar mig till det vilket jag är sjukt glad för idag.

Ska man göra någonting som ska sitta på ens kropp hela livet så tycker jag att man kan kosta på sig och göra hos en seriös tatuerare!

Helvetes morgon!

Jag tog cykeln ner till bussen imorse även fast jag inte får cykla för läkaren.. Det var motvind och regn blandat med snö.. När jag kom på bussen så kunde man vrida ur mina kläder..

Väl framme i Uppsala så var bussen från Sala försenad och jag missade då bussen till almunge.
Ringer UL och dem säger att jag kanske kan få ersättning till en taxi för de höll inte tiderna.
Så jag ringde en taxi till almunge, blomsteräng som skulle kosta 405 kr.
Taxichauffören var jätte trevlig tills han insåg att blomsteräng låg en bit utanför almunge. Han suckade konstant i 10 minuter och sa inte ett ljud. Väl framme så fick jag kvittot och jag tackade för skjuten och han säger : UT MED DIG!!
HAHAHA!! Ja vad säger man 🙁 och inte nog med allt så har jag årets jävla mensverk..
Nu ligger jag iallafall på jobbet och försöker värma mig och försöka se frammåt på dagen 🙂

Gick in på Facebook imorse och dem flesta undrar var John blund var inatt.. Inte hos mig kan jag säga. En pojkvän som ligger och snarkar och sparkas i sömnen.. Max 2 timmars sömn.. Nu är det dags att klä på sig och börja gå mot bussen.

Tur jag har packat ner extra byxor för har en känsla att jag kommer vara rätt blöt r jag kommer fram till jobbet!