RAINY SUNDAY

Man vet att man är småbarnsförälder när man går upp 8:00 en söndag och är tacksam över att ha fått sovmorgon haha. Bonnie och Alex var med andra ord uppe ännu tidigare idag! Gårdagen bjöd på Leos Lekland. Det var faktiskt första gången Bonnie var där och hon uppskattade det verkligen, så mycket att upptäcka och se så det var full fart hela dagen igår och hon somnade i bilen på en sekund när vi åkte därifrån.

Nu sitter jag med en kaffekopp och har precis sminkat mig, det är riktigt trist väder idag med men vi tänkte ändå åka och äta lunch någonstans och komma ut lite men först ska jag försöka klämma in en tid på nagelsalongen då min manikyr är in big need of a fresh up! Hoppas ni får en fin söndag så uppdaterar jag senare, kram!

Processed with VSCO with f2 preset

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.