MÖRK MANIKYR

Vad tycker ni om min nya manikyr? Valde en riktigt mörk vinröd nyans som passar bra nu i september när hösten verkligen är på intåg. Det var 2 andra tjejer som stannade till vid mig och sa ”jag vill ha precis samma färg som henne” så det är fler som känner för mörka färger nu. Tycker denna färgen både är classy och tuff, trivs super med den! Annars har jag haft en vanligt arbetsdag på kontoret och nu ska jag hämta lilla älsklingen på förskolan! Önskar er en trevlig onsdagskväll, det är ju lillördag idag.. det får bli ett glas rött framför Idol ikväll!

1 kommentar

  1. Så snyggt!
    Jag skulle så gärna vilja testa att göra mina naglar men jag har ingen koll på vad man ska ha. Är naglarna du gör tunna eller lite tjockare? Du får gärna berätta vad du gör, så jag får lite tips och hjälp 🙂
    Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.