NOT A FAN OF WINTER

Hej! Nu var det ett par dagar sedan jag uppdaterade, har åkt på en rejäl förkylning så har varken haft ork eller inspiration känner jag. Vill inte låta supernegativ nu men vintern är verkligen inte min favoritårstid! Jag tycker det är jättemysigt med tända ljus, krypa upp i soffan med en filt, julafton, glögg osv, men rent vardagsmässigt är jag inget större fan av vintern! Jag är väldigt frusen av mig och det känns som att det inte spelar någon roll hur jag klär mig, jag fryser jämt och åker på förkylning och feber var och varannan vecka känns det som. Man är också konstant trött då det är nattsvart på morgonen när man går upp och minst lika mörkt när man kommer ut från kontoret på eftermiddagen. Det känns som att det är mitt i natten när man kommer till förskolan för att hämta Bonnie och hon blir själv chockad när man kommer ut från förskolan för att gå till bilen ”oj mörkt mörkt” säger hon. Inte superenkelt att fota till bloggen heller med tanke på det näst intill obefintliga dagsljuset haha, ska man ta bilen får man skrapa rutorna och vänta bara tills det blir halt på gatorna… så ja, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar efter våren och sommaren, ljusare varmare väder! Men kanske ändå ska försöka göra det bästa av situationen för whether I like it or not så kommer det ju vara vinter nu i ett x antal månader framöver så tänkte försöka fylla bloggen med lite inspiration, om inte för er skull så åtminstone för min egen skull hehe, I need it! Inspiration i bilder, tips på skönhetsprodukter som är rejält återfuktande vilket man verkligen behöver såhär års både för hår- och hud! Längtar även så mycket inför helgen då min syster kommer upp, massa mys, god mat, bubbel och Thomas Ledin- konsert!

Firade ni förresten Farsdag i helgen? Bonnie har verkligen världens bästa pappa som hon älskar, avgudar och ser upp till, hon är extremt pappig! Och jag själv har också haft turen att få den bästa, finaste och mest kärleksfulla pappan, så man kan inte annat än konstatera att både jag och Bonnie har haft tur!

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.