VASER FRÅN SVENSKT TENN

Äntligen fredag och HELG! Som jag har längtat.. det har varit riktigt segt att komma upp på mornarna och eftersom vi haft fullt upp på sista tiden så ser jag verkligen fram emot en lugn helg! Det blir bara jag och Bonnie hemma då Alex kommer vara borta från morgon till kväll och renovera sin lägenhet inför försäljningen, sen är då tanken att jag ska lägga ut vår nuvarande lägenhet som jag äger och för första gången flytta till en gemensam lägenhet som båda äger, inte en dag för tidigt va haha.. 4 år och ett barn senare. Önskar er en fin fredagskväll, kram!

Handlade lite nya krukor till kontoret idag från min favoritaffär när det gäller inredning, jag var Svenskt tenn hemma också och även på kontoret till min stora förtjusning så går inredningen i Svenskt tenn, så snyggt, elegant och tidlöst! Och just blomvaser har de ett himla fin utbud av. Jag älskar min Daggvas hemma som är enormt stor och pampig, men spana in dessa små. Hur söta? Den lilla klara är en modell som heter ”Ekollon” och i den passar det verkligen att ha 1-2 små blommor i, så gulligt. Och den till höger är deras kruka i färgen Äggskal, också så snygg och extra fin när det för stå på ett tennfat. Så tips alltså, är ni på jakt efter blomvaser, stora som små – gå in på Svenskt tenn på Strandvägen!

4 Kommentarer

  1. Hej jag tänkte eftersom du har en oh väska så kanske du vet hur man kan beta om den är äkta lr inte? Tänkte köpa av en privatperson men är nojjig når det gäller så mkt pengar. Hur vet man att den är äkta liksom.. kram 🙂

    • Jag har personligen alltid handlat LV i butik och när man handlar i butik så får man med sig kvitto och äkthetsbevis, så ett bevis på att den är äkta måste du definitivt ha, kolla att personen som säljer väskan verkligen har det (om personen inte har det skulle jag inte våga köpa) för som du säger, oavsett om det är en ny väska eller begagnad så är det alltid mycket pengar det handlar om när det gäller Louis Vuitton. Sedan finns det ju hemsidor som är extra säkra, exempelvis ”brownpaperbag” och ”affordable luxury” där väskorna är noggrant granskade och garanterat äkta, och jag tror oftast man även där får medskickat ett äkthetsbevis. Som sagt, jag är ingen expert på det här men om jag skulle köpa vintage skulle jag vända mig till Brown paperbag eller affordable luxury, skulle kännas tryggast för mig. Skulle vara så tråkigt om du lägger ner mycket pengar och sen inte vet säkert om det är äkta eller inte, vissa människor har ju verkligen inte den moralen utan kan lura andra hur som helst. Stor kram och lycka till med ditt köp fina du <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.