Tentashopping

Första tentan avklarades i onsdags och i morgon skriver jag den sista. Ska bli så otroligt skönt när det är över! Nästa vecka ska jag njuta av en veckas ledighet från plugget, innan höstens kurser drar igång 🙂 tenta veckorna är aldrig roliga och inte nog med det blev jag sjuk i onsdags, jippi! Som tur är ligger jag i alla fall inte döendes, så jag kommer varken undan jobb eller plugg 🙂 jag unnar mig alltid tenta shopping när jag skrivit en tenta, mycket viktigt att belöna sig själv 😀 i onsdags efter tentan shoppade jag loss i min favorit butik IN-EX. Har aldrig använt mig utav promarket eller akvarellpennor innan, ska bli spännande att testa på det! Jag Har alltid tyckt bäst om att använda mig utav blyertspennor. Därför köpte jag även boken ”konsten att teckna” för att få bra tips och helt enkelt bli bättre 🙂
//Josefina

Skön dag

Solen har tittat fram och jag har lagt dagen till läsning i solstolen, ätit våfflor i trägården och bara haft en fantastisk dag. Boken jag läser nu ”Attraktionslagen” handlar om att tänka rätt för att komma dit du vill i livet.
Klok bok!
/ Julia

Hemma på Bergåsa

Hemma i Karlskrona några dagar för att ladda batterierna för nästa vecka då praktiken och plugget sätter igång igen.
Det är alltid lika skönt att vara hemma hos familjen. Har ju ändå bott här i 20 år så det är klart att det alltid kommer att kännas som hemma.
Tittade igenom en låda innan med vykort, Grattis-kort, dagböcker och lite annat gott&blandat. Vad kul det är med sånt! Fina ord från en vän som var nära innan. Men som man nu vuxit ifrån. Det är kul att läsa och minnas tillbaka helt enkelt.
Har även gjort ett symboliskt avslut för mig själv på något förflutet. Det känns bra. Väldigt bra.
/ Julia

Together we will live forever

Idag har vi haft kalas för mamma hela dagen som fyller 50år nästa vecka, min fina mamma! 🙂 Alla var på plats och det vart jätte trevligt 🙂 Jag och syskonen skämde bort vår lilla mamma med ett presentkort på Hagabadet, där hon kan njuta av härliga spabehandlingar. 

Jag och Jennie fortsätter dagen med lite vin, innan vi beger oss mot Julia för lite kräftis med tjejerna! 

//Josefina