Sök sommarjobbet som gör dig till kändis!

Är du en linslus som älskar att synas och som inte har något speciellt för dig i sommar? Då ska du genast söka jobbet som ”sommarhallåa 2016” i TV4. Storheter och tv-adel som Agneta Sjödin och Rickard Sjöberg har båda jobbat som hallåor i TV4. Och se hur de gått för dom. Lysande karriärer, pengar på banken och kända på stan.

Nu kan det alltså bli din tur. Om du är över 20 år förstås. Från och med idag 7 mars fram till 21 mars är det möjligt att söka hetaste sommarjobbet ever. Du laddar upp din CV och ett egeninspelat ”hallå” på max 30 sekunder. Busenkelt. Allt detta gör du HÄR där du också får mer information.

Sommarhallå Gustav.jpg.ashx

FILMTIPS FRÅN KÄNDIS TV: 

 

En tyckte om “2”

  1. Albin ronger

    Jag drömmer om att bli skådespelare att spela in en film som folk gillar är det bästa.
    Och jag har aldrig varit blyg så ja hoppas ja kan visa vem jag är.

    Mvh Albin Ronger

    Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.