Adrian Montin debuterar med en monsterhit!

n-12325939_10153716376480756_108826903_o

Från kung i baren till att regera på dansgolven. Paradise Hotel och Cirkus Magaluf-hunken, till lika KändisTV-favoriten, Adrian Montin taggar ner på festandet och satsar helhjärtat på musiken. Nu debuterar han på musikscenen och släpper låten ”Irish”.

Och resultatet då? Jo, riktigt, riktigt bra. Inte för att vi inte trodde på Adrians förmåga. Men efter att ha hört de andra Paradise-hunkarna, Robin ”Mos” Andersson och Johnny Edlind, och deras låtar så framstår de som rena skämtet i jämförelse med Adrians debutlåt.

Så himla roligt för Adrian. Så lyssna och sprid Adrians låt så att den blir en riktig monsterhit. För visst vill väl ni också att Adrian och hans kärlek Jasmine Gustafsson ska bli ”nya” Steve Angello & Isabel Adrian!? De är i alla fall på rätt spår…

Lyssna på låten HÄR

FILMTIPS FRÅN KÄNDIS TV:

 

En tyckte om “1”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.