Rogivande!

Visst ser det mysigt ut? William vilar middag efter maten och snarkar så gulligt här bredvid mig. Kevin spelar ps3, han har kommit ganska långt på Sorcery faktiskt. Själv får jag skäll för att jag gör fel när jag spelar, så jag gör bäst i att lira i smyg, när barnen sover. 😉

Veckan som har gått har varit grötig på grund av min förkylning, så jag har massor att ta tag under veckan som kommer. Det blir en rolig tid framöver, riktigt kul faktiskt. Känns lite som att jag faktiskt håller på att göra något bra av mitt liv. Något som jag tycker om och brinner för! Ska sätta mig ner och skriva ett schema åt mig själv sen ikväll, så jag inte missar något, det är många järn i elden nu!

Det blir en massa överraskningar framöver. Både för er läsare och andra. Har så mycket spännande som händer både vad gäller bloggen och annat, ni skulle bara veta! Sååå kuuuul! 🙂

Får se om jag droppar nån ”hemlis” för er senare i eftermiddag. Om ni vill veta? 😉

PUSS!!

Febern är väck!

Äntligen feberfri, fy fan vad skönt! Har ju massor att göra.

Dagen har varit ganska soft, har plockat en del här hemma, vilket definitivt behövdes. Håller även på och kämpar med den där förbannade tvätten, som aldrig tycks bli klar. Inte så upphetsande direkt.

Nu ska jag sätta mig och fila på en grej till bloggen, som egentligen borde ha varit uppe redan för ett par dagar sen. Men det får vänta ett par dagar till, är lite småsaker som måste göras först. 😉

Kort och intetsägande blogginlägg. Som den här dagen, typ.

 

 

PUSS!

 

Bloggvärlden gör mig snurrig(are)

Manipulationer, PR-trick, skitsnack, bloggbråk och intriger. Bloggarna slåss om sidvisningarna och likaså bloggportalernas ägare. Allt för att det ska se så bra ut som möjligt utåt sett.

Det anlitas provokativa bloggare som portalerna inte vågar stå för att dom pröjsar, allt för några hundra extra i reklampengar. Andra snackar skit, men vänder kappan efter vinden när chansen kommer. Jag blir mest bara förvirrad. Varför inte stå för vad man tycker och tänker? Vad är det som är så farligt med det?

Jag trodde i min enfald att det bara var bekräftelsesökande bloggare som stod för den falska ytan av perfektion. Vad fel jag hade.

Nä, ärlighet varar längst. Även om det kan ta något årtionde så vinner man alltid på att stå för det man gör.

Se mig, hör mig, gör vad du vill…. Störst är alltid bäst. Eller? Usch, jag vet mer än vad jag vill veta, tror jag bestämt.

I helgen värms ön upp!

Nu ni Askersundare och alla turister, nu smäller det!

I helgen är det hamnfestivalen i stan, men det är inte i hamnen man ska vara om man vill ha ös. Borgmästarholmen is the place to be, oavsett ålder!

På dagarna är det barnens ö, med öppet café. På fredagen gästas ön av inga mindre än SHAKE, så ni som gillar bugg och gnuss har chansen att gå all in på dansgolvet. Endast 150 pix i inträde.

Lördag kväll är det ös för oss som gillar club musik. DJ Piipi och Base Deep Crew står för den hetaste musiken inom Dubstep / Electro och Askersunds stolthet DJ Ronny W kör gamla godingar på terassen. Priset är inte spikat, men enligt säker källa handlar det om max 80 kr för denna lördag.

Kom igen nu, jag kommer tillbringa nätterna på balkongen här på bordellen och jag vill höra att ni levererar!

PUSS!

Dagens överraskning blir morgondagens

På grund av däckning deluxe med feber och helvete, så har jag inte haft fokus nog att fixa det hela. Har knappt klarat av att prata i telefon och sängen har varit min bästa vän.

Nu har jag fixat te i min fina mugg som jag fick i 30-års-present och min Kevin har bäddat ner mig i soffan med hans Nalle Puh-täcke. DET ÄR SYND OM MIG!!!

Vårdcentralen idag

Först skyllde jag på baksmälla. Sen på solfrossa. Men det är bara att inse nu, att med flera dygns feber och halsont from hell, så handlar det troligen om halsfluss. Blääää…

Men jag har goda nyheter också. Senare idag dyker en överraskning upp här på bloggen! Just for you!

PUSS!