Oförglömlig helg i wien

Nyss hemkommen från Wien där Vemmas Europa konvent hölls i år. Det var ca 4200 personer från hela Europa.
Förra året när vi va i München var det ca 2000 personer så det är roligt med en sådan ökning. Jag åkte ner tillsammans med Philip och våra team och en massa andra människor från Sverige. Vi i Sverige har tagit oss upp på 5 plats i Europa och är påväg upp till 4 så vi jobbar på bra här. Det var enormt inspirerande och lärorikt och jag känner nu att allt är möjligt och att mitt mål att kunna leva på detta kommer att bli verklighet. Det är även kul att få umgås med alla människor och skapa djupare kontakt och få nya vänner. När man kommer hem från ett event är man så exalterad och taggad att man inte vet var man ska ta vägen eller vem man ska berätta för! Om du vill att jag ska berätta för dig om den här möjligheten så kontakta mig på info@karinkockpt.se
Vi ses och hörs<3

Upp från avgrunden

Det var länge sedan jag skrev. Jag har gått igenom en otroligt tuff period, en kris kan man säga. En känsla av att marken försvunnit under mina fötter och allt man kan se omkring sig är svart. Alla har vi dessa perioder i våra liv. Jag är på väg upp nu. Att vara en känslomänniska är en del av den jag är och inget jag skäms över. Det hjälper mig att vara mer förstående och empatisk gentemot andra människor. Jag har en otroligt stark känsla av att vilja hjälpa andra att komma upp, att få släppa ut all kärlek jag bär på till de som förtjänar den. De som varit nere i avgrunden kan uppskatta livet på ett annat sätt, jag uppskattar att kunna andas, jag uppskattar snälla genuina människor, jag uppskattar enkelheten.
Ge kärlek så får du den<3

Världens bästa måltidsersättare!!

Vissa har undrat vad det är för måltidsersättare jag dricker så här är dem! Dessa har jag blivit helt beroende av för att klara mig genom dagen när man inte har mat tillgängligt och vill få i sig nånting bra. Det är faktiskt den världskända ptn Chris Powell som ni känner igen från ”Extreme Weight loss Edition” på tv som varit med och tagit fram formulan och de används även i programmen för att ta ner extremt överviktiga personer till normalvikt, detta gör att det här är den bästa måltidsersättaren i världen eftersom den innehåller långsamma kolhydrater, proteiner, omega 3, matsmältnings enzymer och vitaminer, mineraler, mangostan, aloe vera och grönt te.
De finns i choklad och vaniljsmak och är riktigt goda du blandar med vatten eller mjölk, jag föredrar mjölk.
Om någon av er behöver gå ner i vikt utan att använda en pt eller kostrådgivare så finns det en app som du kan ladda ner till din mob där Chris och Heidi Powell säger till dig exakt vad och när du ska äta och du får inköpslistor!
Du får även dagliga videor med tipps från paret:) Om du har några frågor maila mig på info@karinkockpt.se

Ny magövning!

Den här magövningen tränar de raka magmusklerna och känns väldigt mycket längst ner på magen vilket är skönt!
Låt höften sjunka till marken för att sedan pressa upp ländryggen mot taket samtidigt som du vinklar in höften så att du får en kontraktion i magmusklerna.
Den tar mer än det ser ut kan jag lova! Kör hårt!

Fantastisk helg!

Nyss hemkommen från ett riktigt givande och roligt Vemma event i Jönköping. Vi var runt 1200 personer som samlats för att inspireras, utbildas, lyssna på grymma föreläsningar och träffa vänner. Bättre kan det inte bli! Att jobba med Vemma känns mer som en rolig hobby som man får betalt av än ett jobb. I mina ögon kan man inte hitta ett mer perfekt sätt att bli framgångsrik och tjäna mycket pengar på.
En av Sveriges största experter på privatekonomi Charlie Söderberg var och föreläste för oss om vikten av en passiv inkomst, det var otroligt givande och det är nog många av oss som skulle tjäna på att ta några tipps av honom. Han tycker att det vi gör i Vemma är någonting bra iom att vi bygger upp en passiv ökande inkomst utan utgifter. Vi i Vemma fick ett erbjudande att gå en heldagskurs med Charlie Söderberg om hur man får sina inkomster att växa och det hoppade jag på direkt. Det var även kul att se Jönköping, det är verkligen en fin sommarstad.
Nästa Europa konvent kommer att hållas i Wien i september så det ser vi fram emot och innan dess så händer det massa roliga saker i Stockholm under sommaren. Om du också vill vara med i gemenskapen och följa med på roliga resor så är det bara att höra av sig!

Recept på favorit köttgryta!

Jag gillar att laga mat och min favorit är husmanskost! Det är både jätte gott, nyttigt och om man gör grytor så räcker det länge! Så här har vi en av mina favorit grytor, fläskkarré med äpplen. Antingen så köper du färdiga grytbitar av fläskkött eller skär upp en hel bit i ca tre centimeter stora fyrkanter.
Stek först köttet separat några min direkt i grytan, häll över rikligt med vatten och lägg i några köttbuljongtärningar. Skär ca 5-6 äpplen i bitar och låt dom koka sönder tillsammans med köttet, krydda med salt och peppar och servera med kokt potatis. Lycka till!

Partäning för halvapriset!

Nu är man tillbaka på jobbet och en rolig tim partäning stod på schemat! Om du också vill jobba på sommarformen tillsammans med en vän eller din partner så kan ni få pt träning för nästan halva priset per person. Det är effektiv träning som erbjuds och det är roligt att peppa varandra! Är du sugen så hör av dig till mig på info@ksrinkockpt.se Ses på gymmet!

Bild bomb från Vegas

Det finns så mycket bilder som inte får plats på samma inlägg så jag lägger in lite fler i ingen speciell ordning.
Vi var även på en lång föreläsning bara för tjejer, det är otroligt inspirerande att hjälpa tjejer att bli starka och framgångsrika. Jag berättade heller inte om vår nya produktlansering som vår vd överraskade oss med mitt under eventet! Den är blå, sjukt god med en smak av persika och passion och kostar bara halva priset av de andra! Redan en klar favorit för många och en av de mest sålda produkterna, den kommer till Sverige om bara någon mån! Tack till alla fina vänner som hjälpt till att göra denna resa så bra och händelserik<3 Kramar

Allt som händer i Las Vegas..

Nyss hemkommen från Las Vegas! Det har varit grymt, som balsam för själen med sol och bad och det bästa och största eventet jag nånsin varit på. Vi bodde på tre hotell så det var kul att se lite olika. Palms hade de klart bästa rummen men Mirage där vi bodde under eventhelgen hade ett helt otroligt poolområde. Hotellen var fyrstjärniga men inte speciellt dyra eftersom man förväntas lägga pengar på spel.
Las Vegas är verkligen ett lekland för vuxna, där finns allt man kan tänka sig från lilla Venedig där man kan åka gondol(!) till bergochdalbanor in och ut från hotellen, helt galet! Jag trodde inte det men Vegas är faktiskt även en romantisk stad med vackra speciella platser, något jag verkligen uppskattade. Shoppingen är galen för alla som gillar det(jag!) Allt finns och man vet inte vart man ska börja eller sluta, några fina saker fick jag iaf med mig även om jag såklart hade velat handla 10 gånger mer, nästa gång tar jag med mig tomma väskor!
När jag ska berätta om grundanledningen till varför jag var där så vet jag inte riktigt hur jag ska beskriva min känsla med ord. Att få vara med om allt detta är en välsignelse och min tacksamhet till Vemma som gör detta möjligt är enorm. Man har skrattat och gråtit och haft gåshud om vartannat.
Under en hel helg har vi bl.a. fått lära oss från stora världskända talare och av extremt framgångsrika människor om ledarskap, personlig utveckling om hur man blir en bättre människa och att hårt jobb verkligen lönar sig i den här branschen. Taket på belöningar är obefintligt. Vi har fått verktygen som behövs för att lyckas och
det bästa av allt detta är att det händer ingen nästa år. Då beräknas vi vara 16 000 pers på MGM! Du kanske vill följa med nästa år?
Det fina med Vemma är att det spelar ingen roll vart du kommer ifrån eller vad du gjort innan alla kan göra det, alla som vill ha en förändring i sitt liv, alla som vill tjäna mer pengar, som vill träffa nya människor, som vill resa till spännande platser, som vill jobba med hälsa. Det ända du behöver är en drivkraft och en vilja! För mig är det otroligt att inte alla gör detta, att rekommendera en världsledande produkt som jag redan konsumerar och älskar är inte svårt. Säg till mig om även du vill ha en förändring i ditt liv! Vi ses och hörs! Kram på er
info@karinkockpt.se

Tack för det onda!

Jag är såklart tacksam för de som hjälpt och stöttat mig men nu vill jag även passa på att tacka de som effektivt och hänsynslöst försökt trycka ner och bryta ner mig och tidsvis lyckats! Jag är tacksam för detta, för att ni har fått mig att se på världen på ett annat sätt, ni har fått mig att växa och jag är nu starkare än någonsin! Att respektera och visa omtanke om andra tror man är en självklarhet, men det är fler än man tror som har missat denna lilla bit i sitt umgänge med andra människor. De som trampar på andra kan omöjligt må bra i sig själva.
Själviskhet och egoism håller på att ta över men jag tänker kämpa emot och har gjort det till min livsuppgift att hjälpa människor att på ett eller annat sätt förbättra deras livskvalité, genom bättre hälsa, självförtroende, bättre ekonomi eller bara genom stöd och kärlek. Jag har verktygen att hjälpa genom den jag är och genom mina båda jobb.
Då har jag utnyttjat mitt liv till något nyttigt, och givande och något som går utanför mig själv.