Italien

Posted in Okategoriserade

Hej på er!

Vaknade upp idag och kände mig så tacksam nästan så att man fällde en tår haha men det var en sån otroligt bra känsla har nog aldrig känt mig så tacksam över tillvaron. Självklart försöker jag alltid vara tacksam men det här var på en annan nivå.

Jag kom på att jag knappt har skrivit om Italien. Så jag gör en liten sammanfattning.

Det var en familjeresa så var väldigt chill, Åt en hel del Pizza och pasta. Var mycket med bebisen (Kusinbarn), Kusinen och hennes pojkvän. Blev även en del shopping. En hel del smink från ett Italienskt märke som heter Kiko gillade verkligen det jätte mycket. Foundationen täcker väldigt bra och jag känner mig inte ”instängd” av den. Blev även ett linne, byxor, skor och örhängen. Shoppat för hela året. Säger vi 🙂 Vill ni se lite bilder där ifrån får ni gå in på Katiileah på Instagram. Mest familjebilder..

Och juste tycker bara vi ska hedra den här kvinnan den här månaden som lämnade all den här musiken till oss

Lämna en kommentar

Helgen!

Posted in Okategoriserade

Vill bara skriva att jag inte hade kunnat få en bättre helg i fredags åkte jag till Sthlm och var ute med några och fick med mig flera bra minnen haha. Igår åt jag en sen middag med min pappa och syster, idag var jag i kyrkan och snart ska jag på ett danspass kunde verkligen inte bli bättre

Lämna en kommentar

Tillbaka till mitt bloggande

Posted in Okategoriserade

Tänkte bara skriva lite snabbt till er varför jag nästan inte kom hem till Sverige.

När vi var på väg till flygplatsen för att ta flyget hem var vi tvungna att ta tåg från Genua till Milano och sen från Milano ta en buss till flygplatsen. När vi var i Milano kommer jag på att jag inte sätt mitt pass någonstans och jag börjar leta överallt i min resväska och i  handväska. Hittar den inte någonstans vi börjar kontakta min kusin som kontaktar ställen jag varit på och lägenhetshotellet också men ingen har hittat eller sätt mitt pass. Men jag fick helt enkelt lov att prova att ta mig igenom kontrollen iaf då jag inte behövt visa mitt pass på vägen dit så tänker vi att det ändå finns en liten chans. Passerar första kontrollen även den andra men på tredje så frågar de efter allas pass. När det är vår tur så säger jag till exakt hur det vara att jag tappat mitt pass och kan inte hitta det någonstans. Först var de skeptiska. Berättar då att min låtsas pappa råkar ha fotat mitt pass då vi behövde det när vi checkade in på hotellet. Hon bestämde sig då för att ringa till polisen och de lät mig åka! Så jag är jätte tacksam för att de verkar ha sån come and sense där borta och faktiskt lät mig åka tillbaka. Har såna planer nu som jag verkligen ser ram emot. Hade dock hunnit planera att jag kunde vara min kusins nanny utifall att haha.

 

Lämna en kommentar

Äntligen fredag!

Posted in Okategoriserade

Hej!!

Vad ska ni hitta på den här fredagen?

Jag satt och tänkte på en sak om hur inåtvända och trångsynta tankar vissa människor kan ha. Till exempel om nåt utöver det vanliga händer då tror såna personer inte på att det hänt. Jag kan känna igen mig lite i det Hugo Rosas pratar om i någon pod. Konstigaste och roligaste saker det har hänt honom haha så när han berättar om det så kan det vara så att inte alla tror honom hahaha. Roligt med såna människor som är med om mycket roligt för det mesta i efterhand.

Aja bara lite av mina tankar idag 🙂

Ha en rolig fredag!

Lämna en kommentar

onsdags uppdatering

Posted in Okategoriserade

Hej på er!!

Råkade radera hela inlägget jag hade skrivit hahaha

Men det hela handlade om en tandborste så det var nog lika bra.

Snart är det dags att åka bara några få dagar kvar!! Om jag är pepp nej inte så faktiskt men det kommer nog 🙂

Riktigt skönt och slippa miniatyr staden ett tag. Men imorgon är det dags att åka tillbaka igen!

Må bäst puss puss och godnatt!

Lämna en kommentar

Tisdag!

Posted in Okategoriserade

Hej på er!

Äntligen äntligen ska jag på det här mötet så jag får några saker gjort. Har verkligen känts som hundra år till den här dagen. Så otroligt skönt! Tidigt är jag uppe också verkligen nice!

Jag tror jag börjar förstår vilka som smygstalkar mig här på bloggen. Smygstalkarna uppskattas också så länge ni inte för över en massa negativitet.

Uppdaterar er lite senare tack och hej!

Lämna en kommentar

Feltolkning

Posted in Okategoriserade

Hej!

Har nu tagit bort ett gammalt inlägg pga av den har tolkats på helt annat sätt än vad/vem inlägget handlar om så nu vet ni det. Uppskattar och gillar att ni fortsätter att läsa. Nästa termin kommer jag kunna fylla min blogg med så mycket mer längtar! 🙂 Längtar att få dela med mig mer av mina planer, för är ganska försiktig med det.

Lämna en kommentar