Nour och Saga förgyller Katjas Pridefest

2299f1b85002d22df0667bad01d2f3
Nour el Refai, Saga Becker, Michaela Coco och Charlotte & Emma Jennie gästar Årets Stora tjejfest #3 Pride edition på Debaser Medis. QX kollade läget med Katja Gustafsson inför Pridefesten.

Nour el Refai är värdinna på scen, vad ska hon göra och varför föll valet på henne?
– Hon välkomna alla och håller i kvällens tyglar på scen. Jag har följt Nour så länge jag kan minnas och hon är en ikon bland flator vår egna lilla älskling, supercharmig och bjuder på sig själv. Jag har försökt få henne att göra nått på min klubb i flera år och äntligen så funkade det tidsmässigt med våra scheman.

Äntligen ges dragkings lite utrymme och uppträder på en fest under Pride, vilka uppträder och vad ska dom göra?
– Tre olika akter kommer köra så kanske vi får se en liten tävling.

Bitte Andersson har gjort visuals, vad är innebär det?
– Bitte är regissören till filmen Dyke Hard som nu släpps filmen på dvd. Detta firar vi med att visa specialgjorda visuals som Bitte gjort just till festen ur filmen Dyke Hard. De kommer går på scenen hela kvällen. Det blir väldigt mäktigt.

Du har lockat en annan publikdragare, fantastiska Saga Becker, vad ska Saga göra?
– Saga är en underbar person och att hon vunnit en Guldbagge är ju så häftigt! Jag brukar varje år leta upp personligheter jag tycker skulle vara grymma som dj:s och lära dem dj:a. Tidigare år har det varit Daniela Sea (L-word), Stockholm Syndrome, Kenny Salomons, Lauren Bedford Russell (The Real L-word), Kiyomi (The Real L-word) Alexander Erwik, Charlotte & Emma Jennie, Mikaela Coco, Laura Bacaj, Gunn Lundemo med flera.

Vad ser du själv fram mest under Pride?
Jag ser fram att hänga med min vän Dj Whitney Day från New York som även är gudmor åt min lilla 5 månaders dotter Freja. Sen att hänga med mina vänner och alla nya vänner jag träffar. Roligast tycker jag min egen fest är då det är min drömfest och vad vore Pride utan paraden.

Det går bra för dig nu, du är den första svenska dj:n som ska spela på Girle Circuit, varför och hur känns det?
– Ja, jag är superglad! Jag ska få spela med mina egna idoler ”Matinée djs” så för mig är det hur stort som helst. Jag har försökt att få komma dit och spela i flera år. Girlie Circuit i Barcelona är Europas största lesbiska festival och allt har ju sin tid och sin plats bara du kämpar och följer dina mål.

hämtat från qx.se

The Green Queen

Mitt nya favvo ställe ligger mitt emot mälarpaviljonen! The Green Queen har green junk food a la NY / LA så bara njuta av nyttigheterna :) – Maten är vegetarisk och ekologisk men ändå matig och rik i smakerna. Vi har även chiapudding och acai-heaven men det ska kunna vara kul också. Bland annat har vi en varm dryck med macapulver, vilket ska vara potenshöjande! Så det är med glimten i ögat vi levererar god och hälsosam mat. äntligen ett grymt ställe. bilden är från qx.se

greenqueennogluten

springa

Då har jag varit och köpt nya joggingdojer och springstrumpor :) nu är det andra dagen jag springer och jag kör 4 x 5 min så det är helt lagom med mjukstart! en granne inspirerade mig – det är ju gratis och bara dig själv att tävla emot!. Så bra sagt så jag var ju tvungen att börja jag med! tidigare har jag tyckt att springa är det tråkigaste som finns så då måste en verkligen ta tjuren i hornen och komma över den inställningen och kämpa på tills det blir riktigt roligt!

bild (36)