KG version 2015

Varje år går du genom förändringar och sätter nya mål för att förverkliga dig själv och komma närmare strävan att bli den person du vill bli. Katja Gustafsson version 2015 ser just nu ut såhär Mamma, Dj, Festfixare, skådis, låtskrivare, manusförfattare, musikproducent, bloggare, studerande och det ska bli spännande att utveckla det hela och se KG version 2016. Undrar du vad KG står för så är det Katja Gustafsson.

FullSizeRender

Lesbisk Radio Teater

12010763_1121251727902496_8573996344783771182_o
Den 2 oktober skrivs lesbisk historia då Sveriges Radio sänder Isabel Cruz Liljegrens pjäs Girlnet. Det är den första lesbiska radiopjäsen EVER där både dramatiker, regissör och flera av skådespelarna är lesbiska!

Nea är en ung kvinna som lever sitt liv på nätet. En dag försvinner hon spårlöst samtidigt som en annan ung kvinna. Kan det handla om en seriemördare? Vad är det som har hänt?

Girlnet är en sofistikerad kärlekshistoria som delvis utspelar sig i cyberrymden och delvis IRL. Som när ”Fucking Åmål” möter ”Matrix” och man måste spänna fast säkerhetsbältet.

Medverkande:
Karin Bengtsson, Maia Hansson Bergqvist, Julia Jonsson, Eva Melander

I övriga roller:
Mårten Andersson, David Arnesen, Brett Ascarelli, Bianca Cruziero, Hanna Edh, Klas Lagerlund, Magnus Lindman, Jeff Lindström, Dmitri Plax, Isabel Reboia, Roger Wilson, Malou Zilliacus

Musik: Anna Sóley Tryggvadóttir
Inspicient: Sven Philip
Ljud: Michael Johansson
Producent: Dmitri Plax
Regi: Helena Sandström

Radioteatern Girlnet har premiär 2 oktober kl. 19.30 i P1 och finns för efterhandslyssning på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.