Camelot System

Jag har börjat förbereda innehållet av mina dj-kurser som jag ska hålla i nu i höst. Är du intresserad av och vill lära dig hur du gör en harmonic mix så är du välkommen att gå en dj-kurs hos mig där lär du dig även hur du lägger upp ett dj-set, beat matchning, harmonic mixing och energy boost mixing 🙂

Vi använda oss då av the Camelot Wheel.

Är du intresserad av att gå en dj-kurs kan du höra av dig på info@virgodj.com

hälsningar Katja

Helsinki goes vegan

Jag ska snart åka till Helsingfors och då vill jag ju självklart kolla upp vart de bästa vegan restaurangerna är och även vad det har för juice ställen.

Helsingfors är ju nuförtiden lite hippare och senare med att prova på de senaste trenderna Stockholm ligger alltid lite efter. Jag är även intresserad av Melbourne så ska kolla framtida resor dit oxå där vegan marknaden blomstrar.

Cargo http://www.cargohelsinki.fi
Ett nytt nytt ansikte i Helsingfors vegetariska scen, detta urbana café och restaurang är byggt av lastcontainrar. En populär hangout hela dagen och till kvällen måste deras takterrass vara en av de soligaste i staden. Medan à la carte-menyn är lite pricy, är deras lunch billigare och helt enkelt oemotståndlig. Om du anländer till Helsingfors med båt, kan du gå hit från Länsiterminaali och ta lite frukost på väg in i staden - spårvagnar nummer 9 och 6T stannar också precis vid dörren.Ruoholahdenranta 8

Skulle du känna behovet av ett eftermiddagsmat i hjärtat av Helsingfors, erbjuder Kippo bra smörgåsar, juice, smoothies och kaffe på Forum Mall. Så de har ettbra läge, färsk, god mat och mördare smoothies, men den bästa delen? Deras menyär 100% vegan.Mannerheimintie 14-20, 3: e våningen

Inne i gamla saluhallen vid hamnen ligger även Mari’s smoothies som jag bara måste prova
http://vanhakauppahalli.fi/kauppiaat/ https://www.facebook.com/pg/marissmoothie/

NYA TRENDEN: PULLED HAVRE

Allt fler väljer att äta vegetariskt, helt eller delvis, och efterfrågan på proteinrika vegetariska livsmedel pekar stadigt uppåt. Livsmedelskemisten Reetta Kivelä i Helsingfors har forskat på havre i över tio år. Tillsammans med affärskollegan Maija Itkonen har hon visat att det går att göra så kallad superfood av nordiska råvaror. De skapade en havrebaserad proteinprodukt som genast gjorde succé i Finland och som förväntas bli Finlands nästa stora exportvara: ”pulled havre”.

 

Träning dag 6

träning
Chest press 14 kg
Seated Dip 27 kg
Converging Chest press 5 kg
Biceps Curl 5 kg

idag har jag börjat juica fast inte helt för jag dricker smoothie och äter kvällsmål med min dotter. jag ska sakta börja gå över så vi får se hur det går. Det är iaf väldigt gott fast du blir hungrig på engång så du måste typ dricka ett nytt glas varannan timme.

 

Träning dag 4

Då var det ny vecka och dax att köra igång med överkropp. Idag höjde jag med 2-5 kg beroende på vad masikinen kan höja 🙂 Körde slut på mig så det var bra jobbat sen tog jag mig en juice efteråt dyrt kostar 50 kr men gott. så jag kan nog göra egen juice och ta med mig sen har beställt en juicemaskin.

Dagens Träning:
Shoulder Press 3×15 7 kg
Converting Chest Press 3×15 2 kg
Abdominal 3×15 20 kg
Biceps Curl 3×15 2 kg
Chest Press 15×3 11 kg
Seated Dip 15×3 23 kg
Rear Deck/Peck Fly 15×3 14 kg