ekologiskt

Nu är jag trött på dåliga ekologiska grönsaker i affärerna så jag tänkte testa å köra med ekologisk hemkörning. Jag har några att välja på så tänkta att jag kanske provar dem allihop för att se vilken jag gillar bäst.
http://www.arstiderna.com/
http://ekodirekt.jetshop.se/
https://www.mathem.se/
http://ekoladan.se/
http://www.mossagarden.se/
http://ecoviva.se/
http://www.framtidensmat.se/

för de som vill beställa kött, fisk, fågel m.m.
http://gardssallskapet.se/

smootie

efter en härlig lång promenad är det gott med smootie! vad är era favorit recept? jag kör pressad apelsin, frysta hallon, fryst mango, spenat, avokado, ingefära och yogurt.

bild (59)

bild (58)

distans

jag håller ju på och kollar utbildningar jag vill läsa på distans och just nu lutar de åt dessa två ”Musikproducent, låtskrivare och entreprenör” eller ”Musik & Ljuddesign”.

I och med det tänkte jag putsa upp mina tidigare kunskaper om låtskrivande så som att t ex veta vilka av mina egna sångtoner som passar till vilka ackord eller om du vill göra en låt där du börjar med ackorden. att skapa musik är matematiskt så det underlättar bara en vet hur en bygger upp allt.

house of cards

House_of_Cards,_season_3,_promo_imageDetta är nog den sjukaste tv-serie jag har sett. De ljuger, manipulerar, dödar och gör allt för att fullfölja sina mål. huvudkaraktärens fru väljer att leva med denna man för han har lovat henne att inte få en tråkig stund dock utan barn och traditionellt liv. Denna serie är helt sinnessjuk på alla sätt och det kan ju knappast vara någon som lever ett sådant liv. fiction annars vet det fan. allt var väl ok fram till han tog livet av en stackars alkoholist det var såååå sjukt att jag bara tappade allt.

utbildning

Jag håller på och kollar på disans yrkesutbildningar för jag inser ju att jag inte kommer kunna plugga på ett tag så nu blev jag ju sugen bara därför. var dock tvungen att beställa en aktiverings kod för att komma in på min sida och kunna ansöka.

musik och ljuddesign är en av utbildningarna å det finns massor mer jag ska gotta ner mig i när jag får min kod.

Dagens låt – Dimitri Vangelis & Wyman’s – Zonk

Dimitri Vangelis & Wyman’s – Zonk

Renowned for their exceptional ability to create club filling dance anthems, Swedish duo Dimitri Vangelis & Wyman return with another outstanding offering – ‘Zonk’ is set for release on 30th March via Steve Angello’s Size Records.
Dimitri Vangelis & Wyman are at the forefront of progressive house music. Creating some massive tracks throughout 2014, the duo are back with their 2015 debut, ‘Zonk’ – combining euphoric highs, thrilling lows, and a hooky melody – ‘Zonk’ is a big room anthem that looks set to take over dance floors everywhere.
For more information on Dimitri Vangelis & Wyman see below:

https://www.facebook.com/dimitrivangeliswyman

kreativ fika

Idag var jag äntligen ute på min första fika å jag träffa oona som är en kreativ själ så vi spaceade ut så mycket vi kunde och kreativt blir det! så missa inte festen 16 maj på debaser medis det kommer bli grymt! tack för allt! snart fikar vi igen :)

oona