God morning folks!

Idag tog vi oss en liten sovmorgon för alla var så dödströtta och Ringo sov och Bingo sov och jag snoozade så vi steg inte upp förrän tio över åtta. Skönt! Sen blev det full rulle med morgonbestyr och Blixten och jag kom på att jag glömt två matkassar i bilen igår och typiskt att det skulle vara just de kassarna med frysvarorna i, attans! Men så kilade jag ner och då var maten fortfarande fryst, jihaaaa!

Jag har kommit över en grym produkt. Jag blev inspirerad av en intervju med Loreen som jag såg i Hellenius hörna. Hon sa att hon börjar sin morgon med spirulina och klorofyll. Det vill jag också göra!, tänkte jag. Nu har min mamma hittat de här rören med spirulina i och jag jag ska prova dem och sen kanske sälja dem, vad tror ni?!

Tjejerna på kontoret berättade just att ni tror att muslin eller produktionen av den inte skulle ha blivit godkänd. Men asså på riktigt lärde vi känna varandra igår?! Gör jag någonsin något utan perfektion? Är jag någonsin oroad över att jag inte skulle göra saker och ting efter de regler som ställs på mig? Jag blir besviken på att det finns dem som tror att jag skulle lämna någonting åt slumpen. Men asså så skönt med muslin. Nu har vi stora bläck fyllda med rostad musli och från och med nu kör vi produktion en dag i veckan. Jag och Shervan kör! Så nu kan ni gå loss!

Nä men vet ni vad?! Jag har helt glömt bort att berätta för er om hur det går med min budgetmånad. Det ska jag göra nu. Jag var nämligen inne på mitt privatkonto just och plussade. Jag har sen den 25 oktober gjort av med…gissa?!

Tänk tänk tänk tänk…Alltså jag har ju handlat mat på Willy´s för våra gemensamma pengar och igår storhandlade jag för 1500 kr vilket är helt sjukt bra! Okej jag ska berätta. 300 kronor. Jag har bara plankat en gång så där tjänade jag in 30 pix och igår bjöd jag Maggan på en kaffe på Foam och jag kan inte bestämma mig för om jag ska ta den privat eller på företaget eftersom vi faktiskt mer än halva fikan pratade om ett framtida projekt och då kan jag dra det på företaget och där hade jag bestämt mig så alltså 300 kronor har jag lagt på mig själv än så länge.


Fick den här fina cashemretröjan av min fina vän Bellis igår. Hon har köpt dem på davida.se Den är fantastiskt!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.