Ny start!

Heej! Kommer snarast Starta bloggen på nytt! har varit väldigt hektiskt det senaste, Har flyttat in i en ny lägenhet, haft extreemt mycket i skolan, sen har jag haft hemlängtan, men allt börjar lugna sig nu, så nu tar vi Nya tag! 

Peace and love 

Dålig uppdatering.

Förlåt! för den extremt dåliga uppdateringen, har väldigt mycket att göra just nu i skolan, redan hur mycket läxor som helst, så det blir inprencip bara till att gå till skolan, plugga och sen är man så trött att man däckar direkt. Ska försöka bli mycket bättre, denna helgen är det Laborday här i usa vilket är en helgdag, så vi är lediga från fre-mån. Blir till att hitta på något skoj då, vi snackar om att kanske hyra ett beach house ett gäng och bara hänga och softa. Eller kanske åka iväg någonstans, får se hur det blir. 

 

 

My gang, Guldbaggegalan 2012 

Trött

tjabba! Är så otroligt trött… hade glömt bort att det var så utmattande att gå i skolan. Min första skoldag var kanon är hittils super nöjd med min klass, har en ass skön tjej i min klass som heter Erika och kommer från Falstebo i skåne vi connectade direkt. Man trodde ju inte alls att  det skulle bli mycket svenska här, men LA är fullt av svenskar. Dagen började med 3 timmars Teater Teknik sedan en 30 min Lunchrast och fortsatte sedan med ”Voice” i 2 och en halv timme, voice lektionen var roligast då vi fick göra massa roliga övningar. Efter plugget stack jag och Erika iväg och käkade. Skulle egentligen hängt på några och spelat biljard nu på kvällen, men orkar verkligen inte resa mig ifrån sängen. Ska kolla några avsnitt på Entourage sedan somnar jag väl. 

 

Ready for school

Nu sittter väskan på axeln och jag är redo att gå, shit min första dag… känns som jag ska börja första klass…haha. Kommer skriva om hur min första dag var och klasskompisarna när jag kommer tillbaka, men nu måste jag springa ska hinna käka lite frulle på Starbucks innan jag börjar. Önska mig lycka till! 

Goodnight Y’all!

Kommer inte ihåg sist jag låg i sängen såhär tidigt…. klockan är 9 och jag är redo för att sova. Imorgon är det min första dag i skolan, börjar klockan 9 så det är verkligen dags att vända tillbaka på dygnet. Lite pirrigt börjar det bli nu men det är bara spännande inget kul annars ju. Vilken sommar det har varit! har träffat så fantastiska människor, och haft sjukt roligt! har hunnit med att spela in en ny långfilm och en serie, samtidigt som jag flyttat till andra sidan jorden. Men imorgon börjar mitt nya liv 🙂

Här kommer lite bilder från Karas B-day party igår

Godnatt! 

Sista bilden är på kvällens föddelsedagsbarn Kara.

Vilken kväll!

Vilken kväll folk! Bästa föddelsedagsfesten jag varit på någonsin, vi började på en bar, ett riktigt härligt gäng, det bjöds på champagne och små saker att äta, sedan gick vi vidare till det roxbury ett grymt ställe i hollywood, där väntade ett vip bord. kändes rätt mäktigt att ha rihanna dansandes vid sin sida, Fantastik kväll! TACK alla som gjorde den!

Bilder kommer upp lite senare men bjuder på två här nu. 

 

Nu börjas det.

Hallå där! Nu har jag duschat och tagit på mig, ska gå hela vägen till min bank som ligger på Vine skit långt bort…. åh orkar inte. Måste verkligen ta tag i körortet, har ju börjat läsa teorin så snart så! Efter banken ska jag gå tillbaka hela vägen till min mobil operatör, nu börjar det seriösa. Tror det eller ej så längtar jag faktiskt till skolan börjar, fast lite pirrigt är det allt, känns som när man skulle börja skolan för första gången, då allting var nytt. 

Poolen

Godmorgon! håller på att röra ihop lite frukost, vaknade precis, idag blir det nog bara soft häng vid poolen skön musik och sköna människor. Var på min första riktiga amerikanska date igår, då skulle jag hämta upp henne och allt det här klassiska, kändes såå dumt hela tiden… i Sverige så går man ju oftast inte på ”Date” eller man ser det inte som en date iallafall, aah ni fattar. Vi var och käkade Sushi och hade väldigt trevligt. Nästa steg är tydligen bio haha detta är så komiskt, men för en tjej som henne vad gör man inte då. Förresten ni kan följa mig på Instagram för att se vad jag gör på dagarna, när jag inte har tid att blogga. ”kevinvaz” @ instagram 🙂