Lyxyachten

Hej mina söta bloggläsare!
Hur står det till..?

Vädret hemma i Stockholm har bara blivit sämre hörde jag. Jag befinner mig fortfarande i Grekland och här är det fantastiskt! Idag var ju tanken att vi skulle åka med på lyxyachten och sola mitt ute i havet. Men det är lite blåsigt och ganska molnigt idag så vi struntade i det. Istället tog vi en taxi in till Lefka Nidris shoppinggator. Gått runt och shoppat lite.

Nu sitter vi i en lyxig lounge vid en 4m djup pool med utsikt över joniska havet och beställt in mat och Lemon Daiquiri mm så gott det ska bli! Det känns som att jag inte kan bli brunare nu..? Ser ingen skillnad fast vi solat nästan varje dag i 10 dagar. Nåväl i har 4 dagar kvar att bättra på brännan..
Bloggar senare Puss puss!

Skapad:
21 augusti 2014, 12:50
Läst:
1015 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • fredrikbjorn (M26)
  2014-08-21, 14:13

  Lilla brunis! :-) hoppas du har det bäst! Själv drar man till LA snart! Sjukt taggad! :-D bisous!

Kilian skönhetstipsar

Hej mina kära trogna bloggläsare!
Jag ligger vid poolen och fick lite idéer som jag kunde dela med mig utav här i bloggen! Så detta blogginlägg tänkte jag tipsa er om Fillersbehandlingar och vad man bör välja och tänka på.

Ni som förmodligen (säkert) vet har jag experimenterat och testat diverse olika fillerspreparat under mina unga år.
Redan som precis fylld 18åring sprang jag raka vägen till första "bästa" skönhetsklinik och fick mina läppar fixade.
En stor bloggerska hade gjort mycket reklam om denna klinik och alla gick tydligen dit. Efter besöket var jag lite besviken då dom inte alls var så stora som jag ville sen var som lite ojämna..
Det tog 9 månader innan jag gjorde nästa behandling då hos min mammas väninna som hade detta som bisyssla.

Så vilka preparat är bra och patientsäkra för det tycker jag är otroligt viktigt.
Ni visste väl att vissa kliniker använder osäkra fillerspreparat från utlandet som saknar CE märkning.

En fillerprodukt ska alltid vara CE märkt minst för att vara säker. Det finns en så länge bara tre FDA godkända (googla FDA)
Fillers i världen. Det är Juvéderm Radiesse och det hederliga svenska fillermärken Restylane som dom flesta hört i något sammanhang.

Jag har prövat ett tio-tal olika fillermärken på diverse ställen i ansiktet som ni säkert också förstått och varit på fler olika kliniker. Seriösa och tyvärr mindre seriösa.

Mina favorit Fillers som är Patientsäkra, CE märkta och FDA godkända samt innehåller lidocaine (bedövning) i sprutan är Revanesse som finns i olika sorter.
Den har längst hållbarhet och är väldigt skonsam. Det är min favorit Fillers just nu!
Andra Fillers jag prövat som jag tycker om är Teosyal och Juvedérm.

Innan jag får en Fillersbehandling vill jag veta om den är godkänd (CEmärkt) och vilket land den kommer ifrån.
Och att behandlaren har personligt certifikat i fillersprodukten. Vilket menas att fillerbehandlaren har ett diplom i fillersprodukten med sitt fullständiga namn på.
En till sak jag vill prata om är priset på fillersbehandlingarna. Vill man ha en patientsäker och hållbarfiller som utförs av en certifierad behandlare så kostar en filler behandling mellan 2500-4000kr. Många kliniker rear ut Fillers för under 2000:-.

Jag såg en klinik som haft en rabattkampanj på Stylage vilket är en bland de dyrare Fillers i inköpspris.
Dom reade ut Stylage Fillers för 1600kr för 1.0ml. Då undrar jag hur det går ihop? När Stylage kostar 1600kr i inköpspris?
Hmm it makes no sence to me.. Skönhetsbehandlingar är ingen välgörenhet. Alla vill ha en bra behandling och knappt betala men förvänta dig inte då att få det bästa om du knappt betalar något det säger ju sig självt.

Många råkar även illa ut och jag vill bara att ni ska hamna i trygga händer och få en bra produkt injicerad i er nästa gång ni gör ett besök!

Hoppas ni har blivit lite klokare!
Jag kommer att komma med fler skönhetstips denna vecka!

Vänligen
Kilian

Skapad:
20 augusti 2014, 11:04
Läst:
1673 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • KilianFrancois (M22)
  2014-08-21, 20:35

  Anne du förstod antagligen vad jag menade eller..?

 • Anne
  2014-08-21, 15:09

  Gäst

  Sence...?

 • maria
  2014-08-21, 01:20

  Gäst

  Vad är din erfarenhet av teosyal, håller den länge? Passar den för kinder?

  Har du råkat ut för någon komplikation någon gång efter en filler-behandling? Gick det att lösa

  Tacksam för svar /maria

Working on my fabulous tan

Hola amigos!
Och nej jag befinner mig inte i Spanien denna gång utan fortfarande i Grekland. Efter lite sol och lunch vid stranden ligger jag nu och bloggar vid poolen och jobbar på min mörka solbränna. Jag har köpt en Hawaiian tropic Aftersun som jag använder flitigt för att fukta min hud. Det är otroligt viktigt om man vill behålla sin mörka tropiska bränna!

Tips från proffset kan man säga efter många erfarenheter.. Samma sak gäller när man flyger hem. Luften på planet är riktigt torr så ca 30% av färgen på kroppen försvinner. Så smörj in er mycket innan ni ska flyga hem från er utomlandssemester!

XOXO

Skapad:
19 augusti 2014, 15:06
Läst:
2143 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • fredrikbjorn (M26)
  2014-08-20, 10:47

  Work it bitch! Saknar dig Kilian! När kommer du hem igen? :-) då får vi ta oss en bloggfika! Kramar!

 • KilianFrancois (M22)
  2014-08-20, 10:23

  Jag vet mycket väl om riskerna jag tar men jag åkte inte till Grekland i 2 veckor för att sitta inomhus direkt. Svensk avundsjuka skulle jag vilka påpeka åter igen :-)

 • Namn
  2014-08-19, 18:19

  Gäst

  Tänk på att det finns en stor risk att du får malignt melanom i ditt liv när du solar som du gör. Det känns lite 80-tal att vilja vara så brun idag.

Greek diet

Kalorisnål lunch bortsett från fetaosten..
Nu ska vi tillbaka till poolen. Vi börjar bli riktigt riktigt bruna nu. Loove it :-)
Kyss

Skapad:
18 augusti 2014, 13:58
Läst:
2619 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Åka lyx yacht

Hola mina läsare!
Hur står det till i den kyliga sensommaren..? Jag klagar inte i över 30graders värme :-) På torsdag har vi blivit medbjudna på en stor lyx yacht som är 250fot :-) Vi kommer bara att ligga och sola på yachten medan den åker ute i det grekiska havet. Det ska bli mysigt :-) Älskar yachter. Ni som inte visste gick jag i seglarskola när jag bodde i Nice i Frankrike. Mer om det i ett annat blogginlägg.. Nu ligger vi vid poolen förstås och solar. Vi har redan blivit bruna som pepparkakor efter 1 vecka och vi har 1 hel vecka kvar. Såå skönt det förtjänar jag efter en del jobb o projekt innan resan.

Hoppas ni får en bra dag så vi hörs vi senare under dagen.

xoxo puss puss

Skapad:
18 augusti 2014, 10:30
Läst:
2750 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Bli porrstjärna?

Bonsoir mina läsare!
Efter att vi solar vid poolen så gick vi upp på hotellrummet. Läste lite av puma Swedes bok "Mitt liv som porrstjärna" den är riktigt läsvärd ska jag säga er! Hon bjuder verkligen på många skratt och man får en bra inblick i hur en porrstjärnas liv ser ut. Alla fördomar också sånt försvinner lite. Även om jag inte hade några fördomar. Jag är fascinerad av denna bransch.
Ikväll gick vi till en restaurang vid stranden. Beställde in lite vin, för min del rött. Till förrätt blev det bruschetta med tomater och till varmrätt beställde jag prusciutto med mozzarellasallad fast det var aldrig någon riktig sallad.

Det blåser en del ikväll men det är bara skönt eftersom det är så himla varmt My godness... Nu har vi varit här 1 vecka och vi har 1 vecka till wiii :-) köpte precis massa godis och Cola zero.. Detta skulle bli en hälsoresa men vi bara svullar om kvällarna medan vi läser självbiografi om porrstjärnor och Carolina gynning med mera.. Nåväl jag sa att vi har 1 vecka kvar så efter ikväll blir det vatten och sallad veckan ut.. Buuh so boring but this "fat ass" has to move..

By The way får ni gärna komma mer förslag på vad ni vill läsa i bloggen.
Så fort jag kommit hem har jag massor att fixa. Min hemsida, inredning till kliniken med mera.. OCH boka in ett besök hos Stockholm Stylisterna och plåta en ny framsida "header" till min blogg.
Det är verkligen på tiden. Priscilla och Numan jag ringer er pronto..!

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll
Xoxo Much love :-)

Skapad:
17 augusti 2014, 22:29
Läst:
3099 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Paradise hotell ringde

God eftermiddag mina läsare!
Jag ligger i Grekland och hysterin om paradise Hotel börjar väckas för på måndag börjar avsnitt nr 1 på TV6 och jag missar de första avsnitten.. Glömde ju aktivera inspelningsfunktionen på Tivo attans.. Men jag tänkte ställa er en fråga.

Hur skulle ni reagera och vad skulle rear svar vara om TV3 och Paradise hotell ringde er och frågade om ni ville vara med? Många av er skulle nog bli chockade och överlyckliga medan andra skulle vara skeptiska eller mer avskräckta. Jag har tidigare blivit tillfrågad om att gå på casting till programmet men tackade nej då för att det inte var så aktuellt och jag hade annat för mig. Jag tycker självklart det verkar som ett roligt experiment och roligt projekt! Plus att man får komma till värmen träffa vänner och ha kul. Men allt har sin baksida och även jag har blivit äldre och förstått att dokusåpa kändisskap inte varar länge och när sista programmet avslutats och rampljuset slocknat sitter man där utan jobb och känner sig deppig.
Det är ingen framtid eller ett bra karriärval. Skulle man vinna pengarna är det ett stort plus såklart men för dom andra så tar roligheterna slut och det enda nödvändiga fokus som står är ett desperat besök hos arbetsförmedlingen... För mig var det varken för eller nackdelar med att vara med i SVTs "Ung och Bortskämd" Jag fick en del uppmärksamhet, tidningsartiklar och gästa radio Aschberg m.m. Men många jobb jag ville ha och sökte fick jag inte pga att googlar man mitt namn hittat man en del om just mina offentliga handlingar. Nu vet ni det så tänk efter först!

XXX

Skapad:
17 augusti 2014, 15:19
Läst:
3172 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Jetset life

Calimera läsare!

Hur har ni det där hemma i Sverige?
Jag hörde att vädret i Stockholm inte var någon höjdare ..(ler)...äntligen åkte vi vid rätt tillfälle. När jag var i Marbella i maj så var det finare väder hemma och det var ju lite snopet...
Anyhow så älskar jag att resa. Sedan maj har jag redan hunnit flyga/resa till Marbella, Litauen, Köpenhamn och Malmö, Riga och dagen efter jag kom hem åkte vi direkt hit till Nidri Lefkas i Grekland.

Två veckor efter att vi kommit hem reser vi igen. Det lutar mot Mykonos eller Cypern men vi får se vart vi hamnar. Kommer boka snart. Jag älskar att resa ute i världen till tropiska länder där värmen inte har någon begränsning. Uppleva god mat och kultur. Se mycket färger, palmer och havet. Till skillnad från gråa väggar i tunnelbanan hemma i Stockholm där det regnar..
Men vi har haft en bra sommar i Sverige. Hela juli var ju rekord varmt om ni frågar mig.
Nåväl nu ska jag ligga och steka i min solstol sen simma lite i poolen innan vi går ner till stranden och äter en god sallad till lunch.

Många av er har väl säkert börjat jobba.. Buuuh vad tråkigt.. Jag är glad att jag inte har fasta semesterveckor och bestämmer lite själv när jag kan och vill jobba :-)
Thats My life and how i want it. Inget 09-17 jobb här inte :-)

Ha en fabulous day amigos!

Puss puss
XXX

Skapad:
17 augusti 2014, 10:27
Läst:
3398 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)