Swedbank tar bort tjänsten e-kort (kunder rasar)

E-kort är en tjänst som tillåter användaren att skapa egna kortnummer med valfritt belopp för att slippa råka bli länsad.

Swedbank meddelande under dagen sina kunder att deras banktjänst e-kort kommer att försvinna 1 oktober och på swedbanks hemsida och även på Flashback skriver rasande kunder om besvikelse och att e-kort var en av anledningen till att bli Swedbank kund och att det inte finns någon anledning att ta bort e-kort förutom att de bara kostar banken pengar genom att ha kvar tjänsten.

Roligt skämt!

Det satt 3 stycken kvinnor inne på en pub i centrala Göteborg.  Plötsligt kom det in 2 poliser och sa: 

– Alla som är prostituerade här inne ställ er i ett led HÄR. 

De 3 kvinnorna gjorde som poliserna sa och ställde sig i ledet. Men precis när kvinnorna ställde sig i ledet kommer en av kvinnornas mormor in. 

– …va står du här för, sa mormor. 

Den prostituerade kvinnan ville inte berätta att hon var prostituerade så hon svarade: 

 -…om man står här får man gratis apelsiner. Mormor ställde sig i ledet och efter en stund kom en utav poliserna fram och frågade: 

– Hur gör du? 

– …jaa du, sa mormor, jag tar ut löständerna och suger ut det saftiga…

Testa lite dejting appar

Har börjat kika lite på olika dejting appar i AppStore och ska börja testa bl.a

1. Tinder

2. Badoo

3. Match.com

4. Once

5. Mint

6. Mötesplatsen

7. happn
Återkommer sedan med min värdering!

Nu har jag testat alla apparna och jag ska förklara vad jag tyckte
De flesta appar ville ha betalat för det mesta vilket kändes tråkigt att behöva betala innan man vet ifall det är bra.

Sedan så kändes det även som att det var många Fake profiler med snygga bilder för att locka till sig kunder till appen!
Match.com kändes mer för gamla människor kanske typ 40+ för det var väldigt få unga personer jag hittade där
Badoo kändes åldrig och gammal och fanns inget speciellt bra i appen
Tinder och Once kändes som dom bästa apparna men Tinder vinner över Once då Once vill ha lite mer betalt för de mesta medans tinder ändå låter en som inte betalar kunna använda alla funktioner ändå!

Så Tinder är vinnaren av mitt test!

Köpte mig fel biljett

Min taxi bil har ju tyvärr pajat och bilen är på verkstaden just nu, så jag fick ta spårvagn och buss för att komma iväg men det var ju ett bra tag sedan jag åkte med kollektivtrafiken liksom, så när jag kom till hållplatsen så gick jag till en biljett automat för parkering och köpa en biljett för en hel dag vilket blev 40kr, Gud vad billigt tänkte jag och tog med biljetten, när jag sedan sitter på bussen har man ju världens otur att en biljettkontrollant kommer ombord, och frågar alla inklusive mig om färdsbiljett och jag visar då upp min biljett och frågar även om den gäller utanför Göteborgs stad då bl.a Partille, Mölndal och Mölnlycke? Då de tillhör en annan stad och de kostar då mera att ta sig dit, men kontrollanten tittar på biljetten och så frågar han när jag köpte biljetten, jag svara då 10.43 som det står på biljetten och att jag får även åka i 24 timmar, biljettkontrolanden hämtar sina kollegor som är på samma buss och så visar han dom min biljett och så säger den andra kollegan, det är inte lätt att vara en import i Sverige och hela bussen skrattade och han visade upp min biljett för alla på bussen och vi alla skarattade ihjäl oss och kontrollanten sa att jag slapp böter men att jag nästa gång köper en biljett i kollektivtrafikens app eller i automaten inne i bussen.

Såhär roligt har jag nog aldrig haft !!!!!