Unna da Banker inna da sun!

Sommar, semester vilket ger kunderna lite andrum från min hets att göra deals. Semsester är något som andra tar, inte jag även om det suger men jag kan ju inte kedja fasst de stackars kunderna i sina stolar när de skall till Båstad,Visby och Sandhamn och spela big swinging dicks bland fästingar, kanelbullar och en marina fulla av Buster båtar.

 Då finns det bara en sak att göra och det är att packa TUMI väskan och dra ner till sin Cul de Sac på rivieran. I väntan på att ens slashasar till branschkollegor kommer tillbaka får man tillbringa några veckor med att bada, snickra på nya kreativa skatteupplägg och givetvis höstens stora killing i marknaden. Jag tror att det är dags att gå all in på frusna apelsinjuice terminer, den utan fruktkött! Det sista var givetvis ironi. 


När jag packade väskan lyssnade jag till nyheterna i bakgrunden och då talade en man vid namn Göran Hägglund som jag aldrig hört talas om. Han företräder Kristdemokraterna som är ett parti jag heller aldrig hört talas om. Han tjatade om barnbidrag och att dessa skulle delas lika mellan man och kvinna eftersom det nu betalas direkt till kvinnan, oavkortat. Bizarre säger The Banker, kvinnor skall ha bidrag, utan bidrag funkar de inte. 

Här på rivieran får alla mina vänners kvinnor bidrag plus att de gör något vettigt för det än att köpa nya spandexbyxor och ett paket blöjor, här blir det en ny botox och silikon. Snyggt, ju större desto bättre. Jag gillar Drew Barrymore! Han surrade om jämnställdhet, hur bizarre again, jag bara värsta tönten! Vad fan finns det att jämnställa? Alla dagisfröknar och mattanter är kvinnor och jag tycker de skall få behålla sitt bidrag. Inte fan går jag och rycker av hälften av en bikinitop på Tahiti i St Tropez och sätter den på mitt bröst för att det skall vara lika? Heheheh, det tyckte jag var kul, kan ni se The Banker i sina Vilebrequin och en halv bikinitopp? Not!

 

Nä, kvinnor skall inte kväsas av all feministisk dynga som kastas av små tjocka tanter med rött hår utan fram med ett schyst ass, sillisar och kom och lek på rivieran, då blir dusören betydligt större än hälften av 6500 kronor i månaden eller vad nu ett barnbidrag kan vara. Och till Göran Hägglund säger The Banker, det spelar ingen roll vilka näsdukar du har i bröstfickan för din kostym är av polyester och du är en kvinnohatare så bu på dig och pilluttan dig får jag vet en deal som inte du vet!

Lyssna på Woman med John Lennon 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.