Vector zero, nine, zero for Banker!

It’s Britney, bitch! Fantastisk inledning på en konsert som jag såg på SVT som visade en Britney Spears konsert. Hon hade faktiskt ett ganska tight ass för en white trash brud, men mest gillade jag introt som jag själv kommer anamma. It’s The Banker, bitch! Oslagbart, oops I did it again! 

Hur blir man The Banker, vad går man igenom för metamorfos för att bli en dealarnas och finessens väktare? Komplexitet och intelligens är en förklaring men även förmågan att se ljuset och värna om det som är väsentligt. Kan jag liknas vid American Psycho? Nej, mer Bruce Wayne i Batman och hans livsöde. Jag skall skaffa mig ett sökljus och en pansarkostym från Antolini i finaste kashmereöverdrag. Sökljuset skall projecera TB över hela Stureplan! Nya Batmanfilmen är kick ass!
En av mina stora filfavoriter, Top Gun, vars regissör tragiskt gick bort i veckan är nog den film som inspirerat mig mest vad gäller intresset för värmesökande missiler, tuggummituggande och beachvolleyboll iklädd endast jeans. Det är ett ikoniskt epos som jag kan se om och om igen och Ridley Scott,RIP, skall legendförklaras. You are dangerous Maverick. I wonder who the best is. I fire when I’m goddamn ready. Ni förstår, en film med oslagbara repliker och vackra män i hangarfartygsmiljö. Jag säger köp, se tillsammans med en skön silikonbrud och bjud på Gin & Tonic. Sedan blir det fly over i 9g det kan jag lova. 

It’s The Banker, bitch!


Lyssna på Danger Zone med Kenny Loggins


 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.