There’s a new Banker style in town

Is this a dollar I see in front of me? Jag blev litterär och kom på att efter tillräckligt många inlägg så kommer jag publicera mina fantastiska alster. Det kommer att bli en exposé över en dealmakers liv, leverne och lever. Hihihi det tyckte jag var roligt. Skämt å sido. Syftet kommer vara att publicera en bibel som passar från varenda liten itte bitte wanna be dealmaker till Clause på Nordea och hans armé av gummisulor. Det kommer att bli en orgie i musik, dofter, kläder, resor och brudar. Kan Katarina Schympiaewska skriva en bok om LCHF och tjäna två millar så borde varenda ett av mina inlägg vara värt det dubbla. LCHF = Low Credit High fat, för helvete, måste folk äta sig mätta på ister och ägg för att hålla vikten. Sluta ät och drick champagne. MCHF dieten myntar jag här och nu och den står för much champagne high fun. Känner man att druvans sockerhalt skulle vara övermäktig så kompensera detta med lite bolivianskt marschpuder så kan jag lova att obscena mängder, nå vad heter den? Ja just det, Krûg, inte blir några problem.

 

I’m sexy and I know it. Som finansbranschens premiumbloggare kan man unna sig lite egohyllning. Vad skall jag göra? Varenda grånisse på Skandia tycker att han/hon är all that så varför skall jag vara en slav under Juantelagen och vara blyg.

 

En annan dröm jag har det är att sjunga en duett med Mikael Wiehe där jag till hans gitarr kan recitera mina egna texter à la Ranelid i sången Mirakel. Jag tycker han är häftig, Ranelid har ett smile värt 234 000 SEK. Dessutom klär han sig pimpigt. Tänk om han vill skriva min bok baserad på mina inlägg.

 

Snart är det kräftskiva och givetvis har jag en rekommendation. Nu tänker du att jag säkert skall upprepa att man skall dricka champagne till kräftorna. Det kan man! Drick ett lent och smörigt vitt vin, en medelfyllig Chardonnay passar utmärkt och går ihop med osten. Jag har aldrig förstått mig på att svensken äter ost och dricker öl. Kolsyra får ost att koagulera i tarmen och resultatet blir att man försöker trycka ut en stor fekalieboll med studs i.

 

Ta hand om er, jag tar hand om mina musor och till nästa gång, tata!.

 

Lyssna givetvis på Björn Ranelid och Ett Mirakel.


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.