Anna-Karin är här! Semestern är slut!


Sådär ja, då var semestern slut. Ganska okej, för jag började få liggsår. Min granne Rikard hade nämligen semester samtidigt som jag.

Hela juli har jag haft semester. Har hunnit med en hel del roligheter. 

Höjdare:

  • När Berits blinddate visade sig vara blind. På riktigt. Tur för Berit.
  • När min mamma bad pappa att köpa inkontinensskydd åt henne när han skulle gå och handla. Han blev så förskräckt att han fejkade ett migränanfall som varade resten av dagen.
  • När jag och Rikard passade Berits hund när hon var på Rhodos. Han fick lära sig nya konster. Berit sa att det blir hundpensionat nästa gång hon reser bort.
  • När jag var ute och åt med Rikard och han satte i halsen. Höll på att kvävas. En äldre dam vid bordet bredvid lade honom över sitt knä och bankade honom ömsom på rumpan och ömsom i ryggen.  Det som satt fast lossnade.  Att jag skrattade så mycket så att jag höll på att kvävas var det ingen som brydde sig om.
  • När jag och Berit såg Ranelid sjunga (prata) ”Mirakel” live.  Han är brunare än jag och det är jättekonstigt. 
  • När Berit och jag hade picknick. Hon råkade trampa i en nylagd koskit. Barfota. Småbarnen har rätt. Bajs ÄR roligt!
  • En liten unge sträckte sig djupt ner i glassfrysen på ICA. ”mamma, får jag glass, mamma!, jag vill ha glass. Snälla jag kan väl få glass” skrek ungen för full hals. Ingen mamma inom synhåll. Ett jävla oljud.  Jag gav bara en försiktig liten knuff och stängde locket. 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.