Knock, knock! Who’s there? The Banker on Twitter!

Oooh jag rimmar på från bankvalvsnivå, siktar mot toppen så långta jag nå, i Wall Street terräng det är cashen jag vill åt jag är dealkåt! MC The Banker. Det var ju inte svårt alls det där med hip hop. Jag gillar rim, deal rimmar med steal och är nästan samma sak. Jag har även myntat uttrycket winner-dinner vilket är det jag skriver om jag bjuder en av mina få vänner på middag. Kul va? 


Fashion week i Stockholm! Wow, zzzzzzzzz! Stockholm kommer aldrig bli NYC och modet smakar allmoge, dvs träigt! Modellerna är lite småtjocka vilket inte bidrar till the bottom line, eller så gör det. Ni som kan redovisning förstod humorn och ni andra kan gå in på investopedia.com. OBS sidan är på engelska.

På tal om kompisar har jag massa nya. Jag har börjat twittra. Världens bästa twitter, jag vänner så som modellen Heidi Klum, författaren Bret Easto Ellis och porrfilmsstjärnan Jenna Jameson, för att nämna några. Jag twittrar helt underbart både på engelska och svenska! Så för er som inte orkar vänta på ett nytt blogginlägg så är det bara att gå in på @thebanker2 på www.twitter.com och njuuuuuta. Det gör jag. Då får ni The Banker 24/7.

Nu ser jag fram emot Fashion Week i London som jag besöker varje år och hoppas össtatsversionen i Stockholm snart är slut. 

Till sist, jag älskar Küng For President och jag gör allt för Küng för att The Banker skall få en egen blogg givetvis under Küng For President. Det är det mina fans, musor och followers vill ha. 

Xoxo
The Banker

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.