Work!

Halooooj!! Har sovigt riktigt bra inatt såååå skönt!! Hade mina första dag igår på det nya jobbet. Det var jätte kul. Det var full rulle då alla höstnyheter kommer in nu osv. Sen fick jag följa med till där de köper in skor ifrån. Fick pröva skor för att se till att skorna satt bra och var sköna samt att de var snygga! Älskar när människor är öppna för vad man tycker och tänker.

Efter jobbet igår var jag med my Alex 🙂 Vi åt middag och pratade skit som vanligt hehe.. Mycket skratt! 😀

Now it’s time for work! 😉

Del ett av min fjäll resa :)

Hello everyone! 🙂 Jag försökte blogga med sms i Norge men det gick inte bra och så fort jag landade i Sverige igår så skickades de haha så jag raderade dem och gör så här istället 😉

Jag var alltså först i Oslo där jag träffade på min faster, mina kusiner och min farmor plus pappa! Det var väldigt mysigt, det var kanske mer än fyra år sedan jag träffade dem så det var verkligen på tiden! Sen åkte jag med pappa och farmor till vår hytte (stuga) i fjällen. Det var helt fantastiskt underbart! Jag bestämde mig för att avgifta mig lite med att avstå från smink hela den totala tiden jag var där. duschade bara en gång hihi och inget internet förrän jag gick till turistinförmationen nästsista dagen. Det är dessutom riktigt dålig tv där haha (två kanaler) Jag började läsa en bok för första gången sen jag gick på gymnasiet och det var sannerligen på tiden. Jag var som uppslukad av boken. I fjällen gick vi på tur bland fjällen typ varje dag. Frisk luft och bästa utsikten! Har känt mig helt avslappnad. Det var som att tiden stod still ett litet tag. 

Nu är jag hemma igen och fått träffa pojkvännen äntligen igen 🙂 Och imorgon ska jag börja på mitt nya jobb som ska bli spännande. Och proffsklasserna börjar snart tjohooo!!! Jag saknar dans så in i *****! Längtar efter att kötta i stora plier och kicka upp mina ben, röra mig till musiken som dånar i mina öron, piruetter, movement! You name it!

Här kommer första bildbomben från min resa i fjällen i mitt älskade Norge!

Denna dagen gick vi över en mil (även min 80+ farmor) 😉

 

Det finns väldigt mycket får i fjällen. Älskar dem, de är så gulliga 🙂 De har bjällror så de kan gå fritt utan att vara instänga i hagar;) Dessa fåren gick förre oss jätte länge haha men så fort vi kom liiiite för nära sprang de lite och så höll det på typ i en timme 🙂

Inte illa va?;) Så sjukt fint där! Love it <3

På hytta i fjællen!!

Nu har jag varigt på fjællet i några dagar. Det har varigt super skønt!!! Inget smink, inte tvættat håret varje dag, utan bara promenerat i bergen, ætit god mat och læst en bok. Inte så likt mig men det har varigt så himmla skønt. Har inte haft internet heller på hytta (sitter inne på en turistinførmationsbyggnad) 😉 Det blir många bild bomber nær jag kommer hem till Sverige!!! Hoppas ni har det bra 🙂

Njutit av Oslo!

Idag skulle jag egentligen træffa en kompis som gått i min klass i tre år på Balettakademien men hon blev tvungen att jobba så det blev en dag med pappa på stan istællet. Men det var mysigt det också. De bygger som satan hær i Oslo nu førtiden. Jag såg den nya Operan idag. Riktigt cool byggnad.

Vi gick och åt vid Aker brygge och efter lunch sprang jag på Christine som går på Balettakademien just nu. Værlden ær verkligen liten 🙂

Lite længre in i Oslo påmindes man om den fruktansværda tradgedin som hænde før inte så længe sedan. Det var mycket blommor. Jag hoppas gærningsmannen får det straff han førkænar!

Den vita byggnaden ær den nya Operan i Oslo!

 

Nu blir det att njuta av min fasters hærliga balkong i solen 🙂

Ær i Norge tjohoo=)

Hello from Norway 🙂 Nu ær jag æntligen i Norge med familjen! Farmor ska køpa lægenhet hær i Oslo så vi ska gå på visning idag. Annar ska jag promenera lite, umgås och njuta av ledighet:) Sitter just nu på ett bibliotek så blir svårt att blogga med bilder hær men ska førsøka med det sen ;). Ska æven førsøka hitta en bra bok att læsa på tænkte jag!

🙂

Norge ikväll!! :)

Hade så kul igår när jag giggade bakom babsan med mina vänner, man blir helt lyrisk av att dansa LOVE IT! Vaknade med ett leende på läpparna. Idag ser jag fram emot att få åka till Norge och träffa familjen. Ska först jobba hela dagen och sen åker jag ikväll.

PUSS på er!

HAPPY PRIDE!

My god vilken dag! Har typ ont i hela kroppen haha aaajjj :). Jag dansade för båten Patricia idag bakom Babsan i paraden. Det var svin kul och väldigt krävande för kroppen då vi dansade med stolar vilket betyder bära dem gåendes och springandes och dansandes. Vi gjorde ett litet roligt nummer över hela paraden.

Här kommer en bildbomb från idag 🙂

 

Nu kanske ni undrar varför jag inte är kvar i Kungsan men jag måste packa och upp tidigt imorgon och jobba så det fick bli att åka hem tidigt men jag har haft fantastiskt kul idag. Tack alla dansare, Mickael Westlund, Babsan och alla andra från båten Patricia 🙂

PUSS!!

 

Prova kläder och dansrep!

Uppe tidigt idag. Ska öppna idag och direkt efter jobbet ska jag rusa mot båten Patricia och prova kläder infför morgondagens dansjobb i Pride Paraden. Och efter det ska jag rusa till Balettakademien och lära mig koreografin. Ska bli as roligt!! 😀 Var ett tag sen jag dansade nu och även om jag tränat nästan varje dag på gymmet så är det inte alls lika krävande som att dansa. När man dansar använder man inte bara de stora tydliga musklerna utan en väldig massa små också. Det kommer göra lite ont imorgon tror jag haha men så fort jag börjar svettas så är det nog lugnt  😉 Ska bli trevligt att träffa vännerna också!!

Mys med min underbaraste :)

Jag har haft det helt fantastiskt, I am so happy 🙂 Jag har längtat så efter min kille och igår kom han hem bara för att vara med mig 🙂 Vi hade det jätte mysigt. Vi gick ut och åt vid en jätte fin uteservering som var vid vattnet. Det var ett as mysigt ställe, kändes som att man var utomlands ;). Och resten av kvällen och morgonen var underbar! Blev lite tårögd nu när han gick men vi ses snart igen 🙂