Kista Galleria

Klev upp relativt tidigt idag efter en dunderfylla igår med David, Samir, Freddie och Emma. Vi hade en grym kväll verkligen. I samma stund jag tagit mina första vacklande steg ur sängen så får jag med om att jag ska till Kista Galleri. Sagt och gjort så hamnade jag och en kollega där ute. Panik alltså på så sjukt mycket folk. Men Det var ett äventyr och jag fick lite shopping gjort. Skönt att inte legat i sängen hela dagen.

Onsdags untza

Lejande med en grym sushimiddag på Solidaritet. Sen mötte jag och Samir upp Jasse och Smail på L’angolo för att se på Paradise hotel. Sen dansade vi vidare i Stockholmsnatten till Cafet och #untzade. Sen tillbaka till Solidaritet. En bra onsdag med andra ord! Nu lunch i stan!

Onsdag!!

Godmorgon, eller god och god?!? Började med strimma kaffefilter var slut! Bara gilla läget och traska ner på Hemköp med håret på sniskan. Ikväll är det sushimiddag på solidaritet! Sjukt gott! Imorgon ska vi gå och kolla på Ellen Bergströms film ”i nöd & lust”, ska bli riktigt roligt. Filmen har premiär i februari 2015 på bio. Nu kaffe som sagt!

#gaybola

Igår hade jag David över och 3 vänner. Massa musik och drinkar innan Uber kom och hämtade oss. Blev candy (gayklubb) och solidaritet. På väg till solidaritet blev jag påkörd av en taxikurir mitt på kungsgatan (övergångsställe) alla bilar stannade förutom han. Min vänstra fot fick ett hjul på sig, jag hamnade över bilen varpå chauffören skriker vadfan gör du!! Ja du körde på mig skreks jag. Sen gick vi vidare. Jag klarade mig bra ändå! Idag är det lördag!

Klackarna i taket

Sitter och väntar på David som kommer hem till mig på lite vin. Sedan blir det du och untza lite med sköna vänner! Trots det tråkiga vädret är jag på sjukt gott humör idag. Kanske är denna skönhets fel, vem vet? 

Paradise hotel

I onsdags när jag kom hem från båten så åkte jag till söder och södra sällskapet där jag möte upp Jasse, Michelle, Samir och Jonas för att kolla på Per-Robins stand up show. Nu var jag sen som vanligt så jag missade det mesta. Men jag fick en presentation iaf när jag kom in haha han den där långa bögen, lyxfällan Andreas heter han hälsa på honom och publiken vände sig om! Hej och hå! Efteråt drog vi hem till Paulina som också är med i årets Paradise med tjejerna (Freddie mitt ex är också med). Vi var bra många där, Ellen Bergsteöm, Daniel Paris, Smail osv. Drack drinkar och kollade PH. Sen blev det utgång deluxe, Langolo, cafet, White room och solidaritet. Jag blev rätt berusad men hade sjukt roligt! Ikväll är det fest igen! Hej fredag!

Lasse Stefanz

I kväll har vi full båt av galna fans till Lasse Stefanz, cowboyhattar och skinnvästar är det enda man kommer att se. Rätt roligt folk att jobba med, men kaos kommer vi att ha. I dag är en låååång dag innan hemgång imorgon.

I går var jag ledig hela eftermiddagen så jag tog mig en riktigt skön löparrunda uppe på däck. Hej beach 2015!!!

Måndag

Återigen sitter jag ute på däck med mitt kaffe. Mitt ute på havet, kolsvart och knäpptyst. Förutom lite små vågor som slår mot fartyget. Kvalitetstid kallar jag det. Vi har haft en kaotisk helg ombord, dock jävligt roligt. 2 dygn kvar sen hemåt för ledighet. Innan jag gick och la mig igår satt jag ute på däck också för en cigg, hörde en jävla massa liv. Helikoptrar och en massa båtar. Svenska militären som jagar den ryska ubåten, det är fan lite läskigt det där. Det blir väldigt nära inpå. Likadant med Ebolan, killen som kom till Arlanda igår kväll. Lite scary är det allt!