Fröken fashion

Eftersom jag mer eller mindre bor i min uniform har jag nästan glömt av min privata garderob. Saker jag köpt senaste året hänger i garderoben med prislapparna kvar.

Min favoritfärg på kläder just nu är ljusblå och ljusrosa. Jag vill så gärna ha en vårjacka i någon av färgerna. Känns fräscht, är även på jakt efter en större väska som rymmer lite mer.

Jag skulle inte kalla mig själv fröken fashion utan jag har på mig det jag tycker är fint. Tycker mycket om klänningar och har helt snöat in mig på peplumtoppar för de ser ut som små klänningar. Tycker de är sött.

Kommer inte sluta med rosetter i håret och söta klänningar bara för att jag fyller 25 i höst. Åldersångest är bara något slags förnamn…

(null)

Går hemma..

I går på jobbet mådde jag så fruktansvärt dåligt efter en otroligt turbulent landning. Jag har fått bihåleinflammation. Fy f*n vad det gör ont att flyga med det så kan tyvärr inte jobba förrän det blivit bättre.

Jag är inte den som blir åksjuk. Men jag hade feber plus ont som fan i bihålorna. Jag mådde fruktansvärt illa, lider med er stackare som blir åksjuka måste vara hemskt när det blir sådär skakigt. För det var inte lite skak det var ett jävla liv. Kändes lite som en jävligt jobbig karusell som inte ville ta slut.

Tänk på det om ni ska ut och flyga när ni är förkylda ha nässpray med er. Annars kan det bli fruktansvärt smärtsamt om du är svullen i bihålorna!

(null)

Charter.

På sommaren flyger vi rätt mycket charter och då är de alltid väldigt mycket barn ombord. De är för roliga emellanåt.

På rad 1 sitter en liten pojke på kanske 6-7 år med familj, när vi förbereder kabinen för start och jag går omkring granskar han mig mycket skeptiskt.

När vi väl har gjort i ordning vår drinkvagn och rullar ut utbrister han
”Hur gammal är du egentligen?”

Mamman: Men så frågar man inte!

Jag: Det är ok, jag är 23!

Pojken: men alltså.. Hur gammal måste man va för att jobba här?

Jag: man måste vara 21! Vad tänkte du då?

Pojken: Men du ser alldeles för ung ut!!!

Han litade uppenbarligen inte på mig!

IMG_9987.PNG

Come fly with me!

Idag blir de en hel dag av flygande! Min älskade pojkvän hämtar mig på Arlanda i natt, hur tur har jag inte?

För några dagar sedan fick jag ryggskott för första gången i mitt liv. Det var hemskt, grät och kunde inte röra mig på flera timmar. Tur man är tillsammans med en läkare! Har fortfarande känningar i ryggen så hoppas inte de kommer tillbaka igen. Ska boka tid hos en kiropraktor nu som jag hört mycket gott om! Att vara flygvärdinna är emellanåt rätt tungt och jag är väl inte den absolut starkaste personen!

Hoppas vi ses uppe i luften! 🙂

IMG_0192.PNG

En helt vanlig flygning

Ett litet barn sitter tillsammans med sitt syskon och sin pappa på flyget. Barnet har bäddat ner sitt lilla gosedjur på bordet.

Jag: Vilket fint gosedjur vad heter den?

Barnet: Den heter Nalle

Jag: Jaha vad fint!

Barnet: Min bror har också en Nalle.

Jag: Jaha vad heter den då? Och vad heter ni?

Barnet: Jag heter *** och det här är min pappa och han är proffessor.

Jag: Trevligt, jag heter Lavendel och jag är flygvärdinna.

Pappan och jag skrattar lite.

Barnet lutar sig mot sin pappa och säger ”MEN PAPPA! Du har ju redan en fru!”

Jag trodde jag skulle dö av skratt!

Love is in the air

Idag är de kärlekens dag. Även om jag tycker att man ska sprida kärlek varje dag, jag är inte alltid så duktig på det heller.

Jag har tur som får spendera mitt liv med den perfekta mannen. På alla sätt, som orkar med mig även när jag är galen, ledsen eller när jag inte orkar stå upp själv.
Senaste halvåret har varit som en dimma med både bra och mindre bra stunder. Säger bara fuck cancer.

Ni ska få höra en rolig historia sen. Men nu ska ja äta frukost sedan ut och flyga lite mer, sen tar jag helg!

IMG_0177.JPG