En gråare dag..

Ibland.. Vissa dagar känns bara sådär grå. På alla sätt..lixom ända in i själen. 

Roar mig med att tvätta idag. Har även gjort lite Yoga på förmiddagen. Yoga är bra både för kroppen men också för själen. Som rastlös person är det fantastiskt.. Att hitta något slags lugn. 

Rev ut halva garderoben idag. Har så mycket fina klänningar för festligare tillställningar som jag aldrig komemr använda igen… Zzzz 
  

 

Hemma i Stockholm

Imorgon och torsdag ska jag upp i luften igen. Ställt klockan på 04, packat lilla väskan och gjort i ordning allt. Framförhållning kallas det, orkar inte göra många knop där vid 4 snåret. 

Jag är morgonpigg men 04 är fortfarande natt. 

Fick för övrigt frågan vad jag har med mig en vanlig dag när jag är ute på tur. Tänkte jag kan visa det sen, kanske till och med i en video. Vi får se!
  

Tired

Har ägnat helgen åt att va sjuk. För tråkigt.. Börjar äntligen må lite bättre i alla fall. 

Hösten är på många sätt min favoritårstid, för mig är hösten lika med nystart! Jag älskar när det är lite kyligare och man får plocka fram alla fina höstkappor och halsdukar etc! 

  

25!

Äntligen 25? 

Alltså ångest över att tiden gick så snabbt? 

Att jag inte är ens i närheten av var jag trodde att jag skulle vara när jag var 18.

Att livet inte alls blir som man tänkt sig.

Men jag är glad över de val jag gjort, de sidospår jag halkat in på. Jag är 25 år, jobbar som flygvärdinna, förlovad med världens bästa man, bor i fantastiska Stockholm och har eventuellt kommit på vad jag faktiskt ska utbilda mig till.  

   
 

En sommar senare..

Har rensat i garderoben och har så mycket partyklänningar som bara ligger som jag sålt billigt till bättre behövande 😉 
Såhär har jag sett ut i sommar. Sneakers till allt för att orka gå omkring, fick köpa ett par svarta som jag praktiskt taget bott i. De är så sköna! 

  
 

Pink Nails

Jag är normalt sett rätt tråkig och har oftast bara naturella naglar som inte är så långa. Jag behövde en förändring om än bara för 3 veckor. Det blev rosa spetsiga och det känns inte alls som jag.