BÄSTA PLAGGEN FÖR HÖSTEN 2017

Hej på er! Äntligen är det helg och äntligen får man återhämta sig efter en tuff vecka. Det brukar vara så hektiskt under vardagarna, man vaknar och kör sin morgonrutin, går till skolan, kommer hem och gör alla skolarbeten och sedan går man och lägger sig. Men hursomhelst har jag plockat fram tre plagg, plagg som jag tycker är ett måste under hösten. Kappan, den stickad tröjan (helst i material som kashmir eller Ull, som verkligen värmer) och ett par stövlar som både är värmande och tål vädret som hösten bjuder på.

Själv har jag inte inskaffat mig någon kappa ännu, då jag inte tycker det klä mig snyggt. Men jag ska absolut ge det en chans. Antagligen blir det en lång variant i någon standardfärg som grå eller en kappa i höstens stora trendmönster- rutigt!

HÄR 3

HÄR 1HÄR 2

RUTIGT OCH METALLIC

Hej på er! Veckan har rullat på ganska bra och framförallt gått fruktansvärt fort! Jag har inte uppdaterat bloggen på 1 vecka och därmed har jag lite ångest över det haha, just för att jag vill uppdatera bloggen minst två gånger i veckan, mitt mål i alla fall.

Men ärligt talat har jag brist på idéer, skriv därför vad ni vill läsa om nere i kommentarsfältet, det skulle uppskattas! Men vi börja med detta inlägg- mina två favorittrender i höst, sedan får vi ses hur det blir framöver.

Generellt om trender: Håller ni med mig att de flesta trender brukar synas hos de båda könen?
Det är i alla fall min tolkning. Och jag uppskattar det enormt då jag generellt tycker att trender för män kan vara ganska tråkiga färgerna kan vara ganska neutrala. Jag känner personligen inte för att plocka upp trenderna då de inte sticker ut i tillräckligt stor mängd.

Detta är alltså två stora trenderna i höst, rutigt och metall inspirerat. Förmodligen har ni inte missat trenderna då många klädkedjor som H&M, Zara redan släppt kläder och accessoarer i liknelse till det som jag har på mig.

Styla en enkel outfit, som en stickad grå tröja tillsammans med ett par svarta byxor. Lägg sedan till ett par skor i metallic, vilket genast lyfter outfiten Dessutom gör skorna också ett statement vilket aldrig kan bli fel!

VEM ÄR JAG

Hej alla bloggläsare, om jag ens har några ännu haha. Jag heter iallafall Kin Lok och är 17 år gammal och   bor i Malmö. Mode och livsstil kommer vara det som jag lägger mest fokus på. Något jag kan lova på direkten är att bloggen kommer vara full uppdaterad med moderelaterade inlägg. Både där jag vill uppmärksamma om trender för olika säsonger och mina bästa modehacks som jag använder dagligen. Och självklart till min favorit- outfitbilder, där jag själv kombinerar plagg med varandra och visar min stil. Som bilden ovanför  exempelvis, som jag faktiskt är svinnöje över!1

Hoppas ni vill följa med mitt liv och min stora passion för mode som är drömjobbet för tillfället!