Näst sista inlägget innan timeout

Morrn Morrn!

Nu klämtar klockan. Jag har noggrant tänkt igenom, och tagit beslutet att jag omöjligtvis kan lägga ner så här mycket tid som bloggandet tar, så detta är näst sista jag gör, förutom sista dagens kloka ord idag. 2 st

Kl 12.00 dagens kloka ord sen kl 16.00 lägger jag ut finalen, ett häftigt reportage från fredagens båtåkning med racerbåten. Detta avslutar jag med, i alla fall för resten av sommaren så får vi se till hösten.

Mitt syfte med bloggen var att öka businessen, men efter ca 250+ blogginlägg, så inser jag, att på detta sätt, tar det för mycket tid, mot vad det ger, så jag lägger ner ett tag så jag kan koncentrera mig på mina andra många projekt som nu har fått lida, av att jag lagt för mycket tid på bloggen.

Skall tillägga att det har varit skitkul att blogga, och jag tackar er alla som följt bloggen och supportat mig. Ni är underbara hoppas ni får en bra härlig sommar.

Hojta till när vi synes någonstans i världen framledes, för det gör vi alldeles säkert.
och glöm aldrig bort att hjälpa mig och er själva att motarbeta den grymma Jantelagen.

Jag finns alltid på min hemsida.  www.leifivan.se  och på Facebook givetvis.

Rockn Roll
Önskar er Leif-Ivan

 

Sjösättning & Provkörning Racerbåten

Tjena Tjena

Nu sent omsider är den i sjön och ligger och guppar på bryggan, känns så underbart att det äntligen känns som att sommaren skall komma, vanligtvis är jag i sjön 1 månad tidigare men, Bättre sent än aldrig.

Visar en film där vi mjuk kör lite med motorerna, just nu har vi bytt olja igen och skall justera lite till sen fräser vi in till stan, typ Loopen eller Strandvägen, jag har min Supermek Cai med utifall att jag blir sugen på ett glas vin, Jag brukar köra in och han hem, beror på förståss. Viktigt är att den som kör är nykter för detta är ett livsfarligt vilddjur, ett riktigt monster som man måste ha respekt för, annars kör man ihjäl sig.

Visar lite bilder också så ni får njuta av skapelsen, ni kommer att se den överallt i sommar vi Rockar på.

Glad Rock’n Roll midsommar från oss alla till er alla där ute i cyberspace.

Först så passade vi på att tanka båten innan vi la ner den i vattnet:

Efter att den tanken va full så va de bara att vända på ekipaget.

Sen va de dags för sjösättning.


Här har Cai just skruvat fast dom 6-bladiga propparna som vi provade, vilket inte fungerade så vi fick ta upp båten igen och byta till dom gamla 5-bladiga. De va ju lite extrajobb men provar man inte så vet man inte.

Beach 2012 Dag 40

Morrn Morrn!

Träningsdag 40 är nu avklarad, det har gått skitbra och motivationen är på topp!
Mycket tack vare att jag är på så bra humör nu när båten ligger vid bryggan.

Senare idag lägger jag upp ett super-inlägg om sjösättningen av båten, ni kommer få se en jävla massa bilder och någon film.

Berättar mer i videon här nere.

Nu måste jag lägga på ett kol och ösa på i kontoret.

Rock’n Roll


Blev tagen på bar gärning igår. Jag som tänkte hålla det hemligt för min PT Magnus


Barnbarnen innan klippning.


Barnbarnen efter klippning.

Racerbåten är i vattnet!!!

Tjena Tjena!

Nu jävlar ligger min Cigarette racingbåt i vattnet, vi har hållt på i flera timmar med sjösättningen, först tankade vi den och sen skruvade vi på dom nya 6 bladiga propellrarna, men de fungerade inge bra alls, så vi tog upp den igen och bytte tillbaka till dom gamla, sen åkte vi hemåt.

När vi sen kom hem till bryggan så stod det ett film-team och väntade, så nu ska vi ut och filma lite till en musikvideo.

Så det blir för sent att lägga ut reportage om sjösättningen, jag lägger ut ett riktigt smaskigt inlägg imorgon istället.

Rock’n Roll