fLYg din väg (Diktatorn).

Hej alla människor!

Hade tänkt börja posta ”vårtrender” här men jag är trött och prioriterar sömnen före att hjärntvätta er (ja, faktiskt) med trender ni medvetet eller omedvetet kommer ta till er. Precis lika hjärntvättad som jag blir av ”modevärlden”(som jag gillar), Till exempel som för inte så längesedan då jag var extremt nära på att klicka hem ett par cargobrallor(som förövrigt var tajta och extremt snygg). Cargobrallor -som jag uttryckt mitt hat till så länge i denna blogg-.

Annars sitter jag bara och spanar och spånar på att kanske åka hem 5dagar och umgås med familjen. Leva lite när mor och syster har sportlov. Svär bara över hur dyrt det är att flyga. Om jag åker hem blir det tyvärr nattbuss på fredag efter körslagets vinjett inspelning, åker 21:15, Umeå 06:00 sedan vidare till Vilhelmina 08:00. Känns väl.. Sådär. Men åker jag ner igen blir det flyg från Vilhelmina till Stockholm. När jag inte jobba är min tid inte värd (i kronor) någonting. Ingen inkomst=Försöka hålla inne på alla utgifter(lever på gatan och hamstrar soptunnor). Därför så sparar jag gärna 600kr(Idag, en förmögenhet) på att åka buss i 14 timmar istället för att flyga 1 timme. Fy. Ersh. Bara gnäll. Livet går helt okej ändå, jag är snart framgångsrik(Nöjd med tillvaron, och förhoppningsvis har råd flyga direkt till Vilhelmina). Tur att jag lyssnar på bra musik, genialisk! (Tycker du annat är  /Diktatorn).

//Leo

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.