Vårtrender Del 1

Hej!

Idag har solen lyst upp Stockholm och jag tror ALLA börjar få åtminstonde lite vårkänslor. En perfekt dag att dra igång med min lilla vårtrends-guide! Här kommer del 1. Men kom ihåg vad jag skrivit tidigare i veckan om trender, försök vara objektiv och förblindas inte av alla översköljande trender!

Första vårtrenden ut i bloggen är den färglada trenden! Som vi har sett tidigare men nu blir den verkligen färglad. Persoligen skulle jag vilja säga att den är lik 60talets poppiga stil, det går inte att matcha färger fel. Eller det går alltid, men det går inte att missmatcha fel! Ta på dig röda brallor, rulla upp och visa dina turkosa sockar och på överkroppen skiner din gula tshirt. Nu överdriver jag lite. Precis som Jil Sander gjorde i sin S/S 2011 kollektion (den som rullar ut i butikerna nu). Här kommer två bilder från Jil Sanders visning bara för att visa vad jag menar!

”Innefärger” i sommar är annars framförallt gult och orange som vi såg på bland annat Cheap Mondays S/S 2011 Visning.

Är trenden något för dig?

Nu skall jag ut på söder med min nya rumskamrat från Umeå. Med en far som växt upp i Vilhelmina, barndomskamrat med min far. Haha alltså.. Världen är så liten! (och jag har inte ens sett en tiondel)

//Leo

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.