TOrsdag, skola osv.

Hej!

Torsdagen var bra. På utbildningen var vi på Indipendents kostymförråd vilket var extremt intressant, Sjukt roligt. Jag har aldrig sett så mycket kläder på ett och samma ställe. Det hade utan tvekan varit världens bästa secondhandbutik om det var en butik. Tyvärr är det inte det. Det gick superbra och var superskoj. Går inte in på några detaljer nu eftersom jag måste sova. Imorgon ska jag upp tidigt och ta mig ut till frihamnen och hjälpa till vid inspelningen och pressfotograferingen till Körslaget. Sen efter det åker jag hem till Norrland fem dagar för att hämta resterande plagg ur garderoben som jag inte fick med första svängen. Nattbuss till Umeå, 21:15-06:00. Vidare till Vilhelmina 08:00-11.15. Alla som kan räkna lite ser alltså att jag har.. 15 timmar buss framför mig. Skål på den. Kvällens dam är utan tvekan Vivienne Westwood. Varför kanske ni får veta imorgon. Men tvivar att jag har tid, håller tummarna att wifi:n funkar på Ybuss.

//Leo

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.