Tillbaka i stan, tillbaka på bloggen!

Hej

Japp! Nu är jag tillbaka i stan (med träningsvärk) och tillbaka till ett lite aktivare bloggande. Under mina 5 dagar i hemma i Norrland har jag försökt att sitta framför dumburken så lite som möjligt, det har gått alldeless utmärkt och istället för att lägga massa tid på Facebook, blogg och allmänt slösurf har jag andats en hel del ren, frisk och god luft, umgåts med familj och vänner, åkt en hel del skidor (både längd och utförs) samt tryckt i mig ett flertal semlor. Det sistnämnda var den enda saken jag i efterhand känner att jag kunnat hoppat över. Men gott var det! Tänkte kasta upp lite bilder som min vän Petter tagit under dagarna i Vilhelmina.

En dag var jag, Petter och Kicki ute och promenixade!

En annan dag var vi på skidutflykt nere på Volgsjön

Och igår var jag, Petter, mamma, lillasyster och kusin Klara i Klimpfjäll och åkte skidor. Jag ser att klockan visst tickat iväg. Hjälp! jag måste skynda till skolan. Ciao

//Leo

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.