Kurre tappar tand 

Posted in tävling

Äntligen så tappade Kurre sin lösa tand som suttit över en annan tand. Vilket har kliat på honom! Han har dragit tanden mot boxdörren fram och tillbaka så jag tror han är glad över att den är borta nu.

Den ramlade ut lagom till att jag tränsade honom för träning imorse 

Dock så gick träningen lite sisådär till att börja med. Vid utgången ska han envisas med att stanna och backa ibland. Idag rätt in i staketet som blev plockipinn.. 


Som tur var fick vi ordning på det hela och kunde sluta passet med ett leende. 

2 Kommentarer

svar på frågorna

Posted in tävling

fråga:Hur många boxar har ni i ert nya stall?

svar;  Vi har 9 boxar i nya stallet som är 3,5×3,5 och alla har fönster. I det andra stallet är det 4 boxar som är 3×3

Fråga: När lazzie kom vet jag att du skrev att du och Elin skulle äga henne tillsammans, men nu är det ju bara Elins häst om jag förstår det rätt. Hur kommer det sig?
Har din egen verksamhet fungerat så som du trodde att den skulle när du startade den efter gymnasiet eller har det gått bättre/sämre?
Jag blir så inspirerad av dig och allt arbete du lägger ner för att nå dina mål så jag hoppas verkligen att allt fungerar bra för dig så att du så småningom ska kunna leva på det här!

Svar: Hej! Vi gjorde om lite med hästarna då Elin la in mer pengar på Lazzie. så nu är det hon som äger Lazzie och Hatti (H ägs av Elin & pappa!) , jag ägde Jullan. Lånade pengar va pappa/mamma när hon köptes som sedan betalades åter när hon såldes och för de pengar som blev över köpte jag Kurre till 90% och Housepartner gick in som delägare i 10%. Väldigt häftigt att kunna rida upp en häst som Jullan och prestera så pass bra och sedan ta sig mod att sälja för att köpa en unghäst. Jullan gjorde en ordentligt inkomst när vi sålde henne annars skulle hon såklart aldrig ha lämnat mitt stall redan nu utan väntat ett år till.

Det har tagit tid med att få alla papper klara och företaget godkänt vilket jag trodde skulle gå mycket sabbare. Men sådan tryck som det är på hästar att komma till mig hade jag aldrig vågat tro. Så företaget kommer kunna blomstra inom sin tid = stå på egna ben!

Fråga: Hej Lina, vad roligt det är att få följa din och hästarnas resa!
Har din kropp någonsin sagt ifrån med tanke på det höga tempot du har i livet och de höga kraven du ställer på dig själv? Hur arbetar du för att få ett långsiktigt hållbart liv där du minimerar risken för stress och utbrändhet?
Hur hittar du motivationen och diciplinen i vardagen?
Kram

Svar: Hej! Kul att du tycker det! 🙂 Nej ännu känner jag ingenting med min kropp som skulle vara en belastning för det jobb jag gör. Men jag är väldigt vältränad i botten tack vare Gymnasiet och har nu igen tagit upp träningen vid sidan om hästarna för att hålla mig stark och hållbar. Jag sover för lite och har långa dagar, men just nu finns det inget annat val. Ser till att äta ordentligt, tjejerna i stallet är helt förvånade över hur mycket jag äter haha, de tycker vi äter hela tiden. Men det är ett måste för att orka många timmar i sadeln/stallet.

Fråga: Har du någon kille på g (någon människa alltså!)? Äger ni ridhuset bredvid stallet nu?

Svar: Haha nej ingen mänsklig kille 😉 Är så nöjd med Biggles endast som dock fått konkurrens av Kurre nu ! Ja nya stallet är byggt vid vårt ridhus. Förr var det skrittväg ifrån lilla stallet men nu ligger det 10 meter ifrån stalldörren. Dock längre ifrån huset.

Fråga: Vem av ponnysarna du har i träning gillar du mest?

Svar: Kan inte riktigt svara på den frågan faktiskt.. jag gillar ju de alla som jag rider nu! Endel tar längre tid att lära känna och somliga är mer utmaning för att få i mitt system. Det är roligt att se hur de alla kommer in i min ridning och ändras hela tiden. Förhoppningsvis mot det bättre 😉 Gig som kommer på fredag är en favorit sedan länge sedan då jag tävlade honom 2014 på ungponny SM. Men han är ju storhäst nu istället haha.

Fråga: Känns det som din entré i bloggvärldens elit har varit välkomnande eller har det varit lite tuffare? Tänker eftersom du skriver om hästar och de flesta övriga är modeinriktade ????

Svar: Hej! Nja. Alltså jag får många inbjudningar om event hit och dit gällande mode som jag dock aldrig gått på, jag hinner aldrig och tar mig aldrig tid.Men  Finest.se gillar att ha mig som lite outsider i deras glammiga bloggvärld 😉 Och nu börjar företag se mig ordentligt och tack vare bloggen tjänar jag nu pengar på statistik och samarbeten. Vilket hjälper mig i min elitsatsning!

Fråga: Jag tycker du verkar ha så extremt fina händer, nästan som Charlotte Dujardin alltså. Själv tycker jag det är svårt att veta hur mycket man ”kan” ha i handen utan att man själv blir stretig och bromsar hästen, och tycker att det verkar vara ett problem som många har (hur många ser man liksom inte ta en ”halvhalt” och hästen gapar stort på en gång). Det skulle vara jätteintressant att höra dig beskriva känslan du har i handen, och känslan du vill ha i handen, och framför allt känslan du absolut INTE vill ha i handen.

Svar; Haha ojoj det måste vara den finaste komplimangen jag någonsin har fått! Tack! Det är sista året som jag har utvecklats väldigt mycket tekniskt i min ridning och förändrat min känsla. Förut kunde jag låta hästarna springa genom handen och vara tunga, jag höll emot, la om bena och log så gillade domarna oss iaf. Men det speglar igenom sig ju högre upp i klasserna man kommer. Det är jätteviktigt med en häst som är lösgjord och ger lagom kontakt. Kristian har hjälpt mig massor att förstå just känslan och är väldigt på mig om hur mycket hästarna faktiskt får ligga på. Jag brukar tänka att hästen ska vilja hålla mig i handen, inte hänga och bli tung eller stark. Sedan ska de heller inte ge för lite kontakt. Svårt att beskriva i ord. Ju fler hästar jag tränar ju bättre blir jag på att få hästarna i rätt stöd.

Fråga: Vet att du vill satsa på hästarna och ditt eget men.. har du tänkt studera i något skede någonting? vad är du intresserad av?
Jobbar Elin heltid med sitt jobb? Vad tycker Elins kille om att hon satsar så mycket tid på era hästar och din satsning? Okej ,mer frågor till Elin men hon är väl där med på tåget så hon kan svara ????
Är det mest av dina pengar som går till hästarna/tävlingar/osv? Är du bra på budjetgrejer å sånt?
Tack för bästa bloggen ???? Önskar dig lycka till inför tävlingssäsongen och hoppas att dina hästar hålls friska!

Svar: Hej! Jag har funderat på att läsa lite företagsekonomi för att bli bättre på att driva ett företag. Men just nu är jag helt inne i häst! Jag vill inte jobba med något annat eller studera faktisk. Jag vill rida hela dagarna och snart har jag mitt drömmål i land, det är inte långt ifrån nu. Haha Elins kille är väldigt väldigt förstående gällande vårt hästintresse, det är vårt liv. Och jag tror Elin varit rätt tydlig med det ifrån start då de har hållt ihop i över 8 år nu. Elin är undersköterska och jobbar 95%  samt är en väldigt bra medlare åt mig med företag/hästägare. Jag är alldeles för mesig så jag skickar fram Elin istället som är rätt bestämd med vad vårt värde är, annars kan det liksom vara. Ingen ska få utnyttja mig enligt Elin så hon är min vakthund samt att jag kan lägga all tid i sadeln istället  😉

Fråga: Pratar du/ använder rösten mycket med dina hästar när du rider? Varför/ varför inte?:)

Svar: Ja jag berömmer mycket med rösten, samt om hästarna är lite spända hjälper det alltid att prata med dom.

Fråga: Vem tror du har störts chans att bli GP häst, Lazzie eller Kurre?

Svar: Oj svårt. Lazzie tror jag kommer bli min nästa U25 häst faktiskt, hon har väldigt lätt för sig och gillar att jobba. Hon är kvick och smidig. Kurre har bättre gångarter än Lazzie men är lite mer långsam, svårt att känna ännu då han bara nyss blivit 5 år och vi har hängt ihop i 1 månad hehe. Tiden får visa!

Fråga: Super bra blogg för det första! ???? min fråga är hur många och vilka tränar du? Mest ponnyekipage eller hästekipage och är det roligast att träna ponny eller storhäsr? ???? <3

Svar: Hej! tack så mycket! Jag har 5 st som tränar regelbundet för mig, ponnyekipage rakt igenom. Sedan några som kommer då och då. Jag tycker det är roligast att rida storhästar faktiskt, men ponnysar är roliga de med.

Fråga: Hej! Jag älskar värkligen den blogg och är lika spänd på för äventyr du varit med om varje gång det kommer ett nytt inlägg! ????
Nu till min fråga. Vad tycker du är det bästa för att man inte ska ge upp så lätt, t.ex om hästen är jättefin ena dagen och dagen därpå så funkar inget? Har du något tips på att träna upp sin mentala hjärna?
Kram!

Svar: Hej! Vad roligt att du gillar att följa min resa! Det man måste vara medveten om är att det är djur vi tränar, det har olika bra dagar precis som vi ryttare. Jag försöker hitta ett bra träningsupplägg som funkar för varje häst för att få de på hög lägstanivå på deras sämre dagar. Sedan för att bli bättre måste man våga förändra och en förändring kan ta tid innan det blir bra. Ha en bra plan och tålamod med dig så burkar det funka! Världen går inte under för att sämre pass/tävling även om jag trodde det för bara något år sedan hehe.

Fråga: Har sett att du ofta rider med paddar under lindorna, hur tänker du kring det?
Superbra blogg också! Blir inspirerad varje gång jag går in här:)

Svar: Alltid när hästarna är lindade så har de padd under, ibland korta som inte syns och ibland längre. Padd har jag för att lindan inte ska dras åt för hårt samt ge mer stöd till hästen och att skydda mot slag. Kul att du blir det!

Fråga: Har du upplevt att folk vill komma och provrida hästar hos dig bara för att få träffa dig? Liksom dom e där mer för att vara hemma hos Lina Dolk?

Svar: haha nej det har jag inte. Men några är väldigt nervösa när de kommer för att få träffa mig. Gulligt tycker jag, de märker dock väldigt snabbt att jag är snäll och trevlig så de slappnar av fort. Dock så kan jag marknadsföra hästarnas annonser väldigt bra på mina socialamedier än endast ha annonsen på hästnet ex så det är ett väldigt plus återigen med denna blogg.

Fråga: Hej! Jag har ett sto, född 2009. Vi ska börja träna på galoppombyten nu, känns super roligt! Vi har självklart hjälp av tränare men vilka är dina bästa tips för att lära in det? Tack för super inspirerande blogg!!

Svar: Hej! Spännande för er! På nya hästar som ska lära sig byta rider jag oftast i förvändgalopp på spåret och varier tempot, sedan byter jag när hästen har en bra galoppkvalité till rättvänd galopp. Kan ibland använda ett spö för att peta på bakbenet för att hjälpa hästen förstå. Gör inte för många byten utan om hästen gör 2-3 galoppombyten som är rena räcker det i början.

Fråga: Hur tänker du kring din verksamhet? Hur ser den ut om fem år? ”Hur tjänar du pengarna på den” (dvs vilken intrikting ex förmedling/tillridning etc) ?

Svar: Om 5 år vill jag kunna leva endast på att rida och jag vill rida både unghästar och äldre hästar. Man måste nog ha en rätt stor bredd nu i början på ett verksamhet så jag ser mig själv både rida till, visa upp för försäljning och knyta kontakter med hästägare som vill ha sin fina häst tävlad av mig.  Jag vill även kunna ha en anställd i stallet med bra arbetsvillkor som hjälper mig och Elin. Vill även utbilda mig till c-tränare.

Fråga: Vilken häst är bäst av Lazzie Kurre och Hatti?

Svar: Just nu är det Lazzie. Men de andraser ut att bli väldigt fina hästar också som jag hoppas kunna matcha rätt! Är väldigt glad över att vi äger så pass fina hästar som vi gör nu. En dröm!

Fråga: Betalar ni lön till tjejerna som hjälper er i stallet?

Svar: Nej det gör vi inte. Tjejerna är 15 år och går i skolan. De är hos oss helt frivilligt och kommer och går när de vill samt att vi alltid bjuder på mat hemma och på tävlingar de vill följa med på. Jag är väldigt väldigt glad över Elin och Bea att de vill vara med oss i stallet och försöker lära dom allt jag kan.  Jag har dock börjat sett över möjligheter att kunna betala de ersättning som kommuner ger 16åringer möjlighet över sommaren. Men som alla vet ligger hästbranschen milslångt ifrån många jobb gällande lön. Vilket jag såklart tycker är synd. Jag själv har aldrig tjänat pengar när jag jobbat i stall, utan lektioner har jag fått mot min hjälp. Som ni läst i frågorna innan är dock mitt mål att kunna få igång en verksamhet där jag kan ha 1-2 anställa med bra ersättning. Men då måste också kunder börja betala mer för träningar/hästar i träning än vad det är idag.

Fråga: Har du något tips på hur man kan lyckas inom ridningen om man inte har råd med egen häst? Eller inte en häst med toppen kvaliteer? De allra flesta har ju inte det, men vill kanske lyckas ändå.

Svar: Börja jobba i ett stall där det finns möjlighet till att rida andras hästar. Det utvecklas man på väldigt mycket och se bra ridning!

Fråga: Rider du barbacka på dina hästar/ponnys, varför / varför inte?
Om du rider en ganska oarbetsvillig häst, hur tänker du då att du ska få den motiverad till att gå i form och bjuda framåt?
Tack för en underbar blogg<3

Svar: Nej det gör jag inte, ser ingen anledning till att göra det mer än att riskera att åka av. De har bra sadlar så tror det gillar mer att ha mig i sadeln än utan. Ska de endast skritta brukar vi gå med dom än att rida barbacka. A-O innan en häst kan jobba rätt är att den är framför sänkeln. Många övergångar och gör roliga övningar, ex rida över bommar, eller rida ut! Hitta det som den hästen gillar!

Fråga: Ditt bästa tips inför tävlingsdebut på unghäst? ???? ( han har varit ute så många gånger innan och för mig va det länge sen)

Svar: Bästa tipset är att se tävlingen som en träning. Ge hästen bra förutsättningar, även om ex en volt ska läggas vid b, kanske du får lägga den 2 meter senare. Klappa om hästen och ge den bra självförtroende. Kom väl förberedd och i god tid samt ha roligt! Det är viktigast! 🙂

Fråga: Studievägledaren undrar vilken av uppgifterna i stallet som du tycker är tråkigt att göra? Min akilleshäl är att tvätta leriga vinterdäcken och mocka hage, allt annat känns mycket roligare! Vad är sin styrka respektive svaghet i ridningen?
Kram till dig och Elin och tack för bra läsning – varje dag!

Svar: Hej! 😀 Tråkigast är att mocka hagar, helt klart! Sedan att gör ca 38 höpåsar varje dag är lite halvkul men det underlättar fodringen. Min styrka är att jag är en lugn ryttare och har en bra sits. Min svaghet är att jag är lite långsam i min handling ibland. Måste vara lite mer kvick!

Fråga: Har länge velat veta hur stora hästarna ni äger är men förstår att du inte mätt än, vet du när detta kan ske? Hehe
Tack för en grym blogg, läser i princip varje dag (ibland mer än så…)

Svar: Hej! Biggles är 171 cm, Kurre ca 168 och Lazzie ca 165 cm skulle jag tro. De är inte mätta ännu och jag har ingen bra sticka hemma för att mäta. Storahästar behöver man inte veta exat eftersom är de stora så är de 😉

Fråga: Hur väljer du ut hästarna du tar på träning? Tar du riktigt råa hästar, problemhästar? Vad gör du om hästarna bockar eller stegrar mycket?annat än funderar var felet är, menar hur du löser det just då du rider. Vad gör du om hästen tappar bjudningen samt om den inte vill ta stödet från handen och viftar med huvudet eller sliter loss det?

Svar: Jag har valt bort inridningar då risken att åka av är rätt stor och jag har hästar i stallet som jag måste kunna träna/tävla. Räcker med Hatti! Men med Hatti har jag fått mersmak då det är så kul med dessa bebishästar och vi gör ett bra jobb med henne. Annars är jag öppen för de mesta. Hästar som står på bakbenen mycket vill jag inte ha, det finns de ryttare som är bättre på att lösa de problemen. Om hästen har svårt med bjudningen så skulle jag rida ut under en period och jobba hästen mycket med övergångar. Tror dock många ryttare gör hästarna sega då ryttare ätt klämmer med bena och håller för mycket i hästen. Det gjorde jag också mycket förut men nu är alla mina egna känsliga och fina. Ponnyer överlag är rätt sega när de kommer men de får jag snabbt ordning på.

Fråga:Dina bästa tips för att få en avslappnad häst som jobbar med ryggen?

Svar: Det gäller att kunna rida fram hästen ordentligt och inte fuska i grunderna. Övergångar är lite av en favorit även här och hjälper en mycket.

Fråga:  Dina bästa övningar för att bli stark i sin egen kropp?

Svar: Träna vid sidan av ridningen! Jag tränade mycket crossfit som hjälpte mig massor!

Fråga: Hur gör du när du provrider, tänker du på något speciellt, något som du alltid vill ha hos en häst?

Svar: Jag vill ha hästar som är kvicka och som gillar att jobba. Inställningen är väldigt viktig! Sedan ha med sig sin tränare på provridning, det hjälper dig att se vad för häst som passar din ridning och även ser om det finns utvecklingsmöjligheter.

Fråga: Hur hann du med både skola och hästar innan du slutade gymnasiet? Dina bästa tips för en hållbar utrustning till häst och ryttare?
Vad är målen för iår med alla hästar?

Måste bara skriva hur sjukt inspirerad och motiverad jag blir när jag läser din blogg, verkligen imponerande arbete du gör! Applåder och hyllningar till dig, du är så sjukt bra, heja dig!

Svar: Jag red mer än pluggade hehe. Till och från tävlingar pluggade jag i bilen samt sena nätter. Det var inte så glammigt faktiskt och var rätt tufft, men jag klarade det! Bästa tipset med utrustning är att se till att smörja med bra produkter och vara rädd om sina saker helt enkelt. Häng upp grejerna och ha ex stövlarna i fodral och på med sadelöverdrag. Tusen tack! Kram

 

 

1 Kommentar

Mot Gbg!

Posted in tävling

Trodde knappt att vi skulle hinna komma iväg faktiskt. Med all snö så tog det hela lite längre tid än tänkt, så Lazzies träningsschema fick ändras det blev vilodag idag så rider jag henne imorgon istället! Red alltså 4 hästar istället för 5. 

Ska börja svara på era frågor nu, så hörs snart igen! 


Vi ska nog överleva denna resa 😉 hej semester ett dygn! 😀 

1 Kommentar

Tåget bokat 

Posted in tävling

Imorgon åker vi till Göteborg! Härligt! Vi bestämde oss för att ta tåget istället för bilen, så 11:45 går tåget imorgon och jag ska träna 5 hästar innan avgång = en tidig morgon i stallet! Jag rider och Elin mockar hehe. 

Det är inte lätt att åka iväg på sådana här ”onödiga” saker när man har 11 hästar. Tävling löser vi alltid men annars bör jag vara på hemmaplan. Men Elin & Bea har sportlov så de tar stallet åt oss (världens bästa tjejer!) och Emmy som har sin häst i stallet kommer promenera med Biggles imorgon kväll och torsdag morgon. Sedan är vi åter i stallet torsdag kväll för ridning. Tusen tack tjejer!

Ska bli lyxigt att komma iväg på hotell, gala, och se dressyren även om det bara rör sig om 27h borta haha. 

Tar med mig datorn på tåget imorgon så därför kör jag en frågestund! Ställ din fråga i detta inlägg så svarar jag 🙂 


Längtar att sätta mig på tåget med datorn, godis och musik i örona! 

31 Kommentarer

Sadelgjord

Posted in tävling

Många frågor kommer in om vad jag har för sadelgjord.

Och det är en Wintec elastic girth, de är luftstoppade! Köpte mina för 2 år sedan på Kvalité häst och hund i Flen.

Köptes då vi upplevde att Jullan fick lite ”magknip” av de vanliga lädergjordarna. Två gånger efter ridning fick jag hoppa av direkt och lätta på gjorden då jag märkte att Jullan hade obehag. Med dessa som är luftstoppade och fördelar trycket bättre så blev hon nöjd igen!:) Gjorden ska vara bra för hästar som kan få sadeltvång också, så därför använder jag gjorden på även Hatti som är ung inte van att man drar åt om henne. 

Använder gjorden på alla mina. Och Kristian har också lånat en av mina gjordar. 

Lämna en kommentar

Aha upplevelser

Posted in tävling

Idag rök stigbyglarna från start, och oj vad jobbigt det var, och aj vilken träningsvärk jag kommer att få. Förr var jag väldigt duktig att rida utan stigbyglar. Framförallt på ponny, men även mycket på Jullan och Biggles. På Biggles var det super att plocka bort stigbyglarna när jag skulle lära mig att rida ettor och tvåor, jag blev lite snabbare i min hjälpgivning och blev inte lika klämmig med vaderna. Jag kommer så väl ihåg när Kristian bad mig att plocka bort stigbyglarna och rida igenom U25 Grand Prix. Hehe jag trodde han ville ta livet av mig.. Men som sagt har jag inte ridit så mycket utan på Lazzie, så idag blev det lite kommunikationsmissar i serierna. Jag har stannat kvar lite i inlärningsfasen i själva bytes hjälpen. Gett en väldigt tydlig hjälp med benen, medans vi nu strävar efter en rakare kropp och hals men framförallt en finare hjälp från benen. Kristian sa något väldigt bra, ”tänkt dig att du ska tända en lampa med rörelsedetektor istället för att trycka på en lampknapp. När vi väl fick till det blev det riktigt bra, men det är något som vi behöver fortsätta jobba på.

Vänsterslutan både i trav och galopp fick vi också förändra min hjälpgivning lite för att få den lika bra som höger. Vi vill få henne att ta för sig lite mer, ledande framdel utan att tappa kortheten i henne. Jag måste börja använda vänsterskänkeln och INTE tränga med vänsterhanden till höger.

Träningen gav väldigt många aha-upplevelser, och det känns skönt att lägga fokus på detaljer inför tävlingssäsongen som väntar. Jag hade förövrigt ett väldigt bra pass på gymmet ikväll!

IMG_1643

Lämna en kommentar

+7 grader och regn

Posted in tävling

Nää.. detta väderslag är väl absolut det sämsta? Regn och leriga hagar! Fyy! Rider mycket hellre i -15, eller för all del om jag får välja så +20 är perfekt! IMG_9549 

Lazzie står på helspänn och spanar över Ågesta, kan finnas skumma typer i storstan 😉 IMG_9551 

Blå och röda benlindor ifrån Equestrian Stockholm, röda paddar ifrån Eskadron, och täcke ifrån Knytkalaset. IMG_9552 

Vågar man brodda av nu? Jag vill inte ha broddar på i onödan men känns sådär att brodda av alla 10 hästar för att sedan brodda på snart igen.. IMG_9555

Kandar ifrån PS OF SWEDEN 

Fick frågan om hur ofta jag rider på kandar, och det sker vid träning för tränare (Kristian och Liane) samt fåtal gånger hemma. Lazzie känns nästan bäst på kandar tror jag, men inte jättestor skillnad till tränset heller. 

9 Kommentarer

Veckan

Posted in tävling

Måndag: KVK träning med Lazzie, träna gänget hemma, sedan jobb Tempo 

Tisdag: Träna hemma, hålla en lektion. Träna Sevilla 

Onsdag: träna hästarna hemma på förmiddagen sedan åka till Göteborg. Ryttargalan där jag är nominerad till ”Årets komet” 

Torsdag: Göteborg på förmiddagen sedan hem och rida några på kvällen

Fredag: Biggles vattenträna + massage/laser. Träna hemma. Gig kommer för träning/försäljning! Och det är redan 3 provridningar bokade samt flera spekulanter på kö (!) Elin är nerringd om honom. Men det är väldigt lätt att gilla honom, blir han starkare och mer igång så har man en stjärna. Gig ger en väldigt bra känsla på banan också. 

Lördag: träna hemma +hålla lektioner. Provridning. Träna Sevilla 

Söndag: Tävla i Täby med 3 st, träna hästarna hemma

Ska även hinna med gymmet! Som ni ser denna vecka jobbar jag endast måndag på Tempo. Sedan blir det hästhästhäst! I veckan hoppas jag på att kunna presentera en ny roligt sak för er. 

2 Kommentarer

Gnesta Ridklubb 

Posted in tävling

Gnesta Ridklubb hade sitt årsmöte idag, planen var att jag skulle följa med dit. Men det är bara skrattretande att jag överhuvdtaget trodde det skulle hinnas med hehe. Jag blev kvar hemma och tränade vidare hästarna istället.

Men Elin åkte dit, och Gnesta hade lite priser att dela ut, jag fick ”årets felridning” haha kan bjuda på den nu några månader efter eländet. Elin fick ”Årets Hästskötare”, och det var snällt av dom, för det är hon verkligen. 

Har du inte sökt licens ännu och vill tävla lag finns det allsvenskalag i de flesta divisionerna gällande dressyr hos Gnesta RK! Jag är lite sugen på Lag SM med Lazzie, vet dock inte om jag kan åka på den tävlingen då det är andra i närheten också som är viktigare. Men ska se över kalendern! 

Och ni företag som vill hjälp Gnesta RK med priser till dressyrtävlingarna i år, hör gärna av er till Elin som är sponsoransvarig för klubben. Vem vet, sponsrar ni riktigt bra så kan ni få synas här i bloggen som tack 😉 mejla elin_dolk@hotmail.com 

4 Kommentarer