5:10

Posted in tävling

Träff med U25 gänget idag och imorgon på Strömsholm = klockan ringde tidigt!

Egentligen ska vi träna med hästarna på Strömsholm utöver samtal, träning av oss själva middag och gemenskap m.m men Biggles har inte gjort ett enda riktigt träningspass för tränare ännu så det är bara dumt att ta med honom. Såklart hade det varit roligare att även träna med häst men det får bli nästa gång! Biggles upplägg är stenhårt och jag kan inte rubba på det. Men det blir såklart roligt iaf!:) 

Jag satt på Biggles strax efter 05 imorse, och när jag håller på att skritta av strax innan 06 så kommer Bea och Elin ingåendes i ridhuset. Haha alltså vilka ambitiösa tjejer! Många klagar över att dagens stalltjejer inte har drivet eller viljan längre som förr. Tro mig, de har! De är jätteduktiga med hästarna i stallet och kan deras rutiner. Samt att man ser hur mycket de verkligen tycker om hästar. Tänk vad dessa djur formar oss till (oftast!) väldigt ansvafulla personer med driv i. 

Eftersom jag har tränat på alla hästar ordentligt denna vecka blev det skogstur för Jack och Nicko tillsammans med Bea & Elin. Och Sevilla samt Fermi kommer ägarna och rider idag. 

1 Kommentar

  1. Hur sjutton kommer du upp på morgonen? Jag tänker ”vem kan jag döda för att få sova lite till” varenda morgon, hehe

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.