Härliga dagar i Strömsholm 

Posted in tävling

Godmorgon söndag! 

Hela gänget har precis ätit frukost och skrivit avtal med Svenska Ridsportsförbundet. Vi har även checkat av frackstorlekar till landslagsfrackerna och nu är det träningar för Lussan hela dagen. Snacka om att jag blir ridsugen..

Gårdagen var jätteinspirerande, dels att se allas utveckling från föra säsongen, höra Lussans klocka ord och screeningen av våran egen kropp. Det kräver ett eget inlägg, så intressant! 

Vi avslutade dagen med tävlingsplanering och en mysig middag. 


Jag lånade en bild från Dressyrkomitens Facebooksida. Ska försöka ta lite bilder idag så ni får hänga med lite. 

4 Kommentarer

 1. karinbistrom säger:

  Hej Lina, jag skulle vilja höra om du har några tips på hur man blir tuffare som ryttare och vad man kan göra med en olydig häst?
  Jag har sedan december ridit en häst 2 gånger i veckan och till en början var den här hästen snäll och lydig och det gick bra att rida och handskas med hästen. Men nu de senaste månaderna har det inte alls gått så bra. Hon bråkar mycket med mig, sticker iväg, bockar stort, stegrar, försöker springa på mig när jag leder henne och beter sig allmänt ”stoigt”. Problemet är även att den här hästen inte alls är likadan med ägaren och det beror kanske mest på att ägaren är ganska bestämd som ryttare, medans jag lätt bli rädd och inte vågar säga åt hästen och blir lite handlingsförlamad. Så jag undrar ifall du har tips på hur jag skall tänka och kanske vad jag kan göra när hästen är sådär olydig? Jag satsar även på dressyren och skulle gärna ha tips på bra övningar att göra för att förbättra grunden, lydnaden och få hästen att lyssna på mig.

 2. Hedda Söderberg säger:

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

  1. liinadolk säger:

   Lycka till med ditt förhoppningvis fortsatta friska mående! Kram!

 3. Vendela säger:

  Jag väntar fortfarande, med spänning, på det fördjupande inlägget om detta. Kom igen Lina!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.