Inspirerade dagar med U25!

Posted in tävling

Två härliga dagar på Strömsholm har passerat! Och wow vilka ekipage det finns i U25 gänget. Det är en rejäl kvalitéshöjning mot bara förra året. Ruskigt fina träningar har jag sett dessa dagar med Lussan som tränare för samtliga. 

Vilket är superbra för svensk ridsport, framtiden ser väldigt ljus ut! Vi i U25 ligger precis under seniorerna och rider Grand Prix. Flera av U25 ekipagen skulle kunna plocka rejält med placeringar i de vanliga GP klasserna också. 

Vi var 8 st på plats, 7tjejer och en kille! Kul med killar, det behövs i denna sport. Det roliga är att på OS eller de större tävlingarna är det fler killlar med. Vart är dessa talanger på lägre nivå? Det säger bara pang så är de med i toppen haha 

Detta är Johan Wessner på sin fina häst. 

Middag med hela gänget igår

Så med andra ord känns det väldigt skönt att åka iväg idag med Biggles till Kristian för att göra vårt första träningspass sedan skadan. Vi har att träna på kan jag lugnt säga efter sett dessa ekipage 🙂 

Foto: Lina Nydahl http://www.linanydahl.com 

Jag och Biggles kommer få hålla tungan rätt i munnen om vi ska kunna vara med om platserna, få misstag kommer kosta ordentligt för det är jämna ekipage nu!

U25 träffen sponsrar av Leksands knäckebröd 

3 Kommentarer

  1. Åh det låter verkligen jätteroligt!

  2. Män har bättre ryttarkroppar, ingen midja eller svank.. Den enda kvinnliga ryttaren som har en manskropp (i positiv mening) är Charlotte Dujardin 🙂

  3. F säger:

    Måste ha missat att han varit skadad, trodde bara han fick en vila pga åldern. Vad var det för skada? Kul att ni är tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.