Ferrari

Posted in tävling

Gårdagens träning var absolut UNDERBAR att få åka iväg på som ni säkert förstår. Både jag och Biggles var väldigt laddade att få drillas av Kristian igen.

IMG_1778

Finns bara dessa bilder ifrån framjoggingen då Elin filmade mycket (finns film på min instagram ifrån lite piaff och passage)

IMG_1814

Det svåra med Biggles är att när han är het kryper han upp i formen och vill hela tiden piaffa, så jag fick jättebra hjälp igår att komma mer i vårt trygga system och korrigera rätt. Kristian är fantastiskt, lugn och tålmodig och finns hela tiden för att hjälpa oss. Haha klarar mig inte utan honom!

IMG_1854

Så roligt att träna på riktigt igen! Jag känner mig lite ringrostig då tekniken och tajmingen på en ferrari som Biggles är en färskvara. Men Kristian guidade mig som tur är.

Vi vet fortfarande inte om vi kommer till start på Strömsholm den 1/4 när det är Lövsta kval , veckan innan ska vi rida med tävlingsrörelser och känna på pulsen på oss. Så vi kommer träna för start men avgör dagen innan hur vi gör. Vi stressar inte utan vi startar om det känns bra. Det vore bra att ” leka av ” Biggles på en tävling innan Lidköping, för han kommer tycka det är lattjo att vara på banan igen hehe. Absolut aldrig dum eller gör hyss, sådant är han för snäll för. Men han lär vara mer laddad då han gillar när det händer mycket så det kryper i kroppen på honom av glädje och energi. Inför Lidköping kommer vi göra en tränings camp på Ågesta några dagar så vi kommer fullt redo inför dit. Vi får helt enkelt se hur vi gör. Men en sak är säkert JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA VÄRLDENS BÄSTA BIGGLES IGEN WIHUUU

 

8 Kommentarer

 1. Wow hans igångsättning/rehabträning har gjort enorm skillnad, vilken muskelknutte han har blivit! *gubbe med hjärtögon*

  1. liinadolk säger:

   Visst är han fin nu! Vi är superglada!

 2. Rebecka Söderpalm säger:

  Rider Kristian Lazzie också ibland i samband med träning? 🙂

  1. liinadolk säger:

   Nej han har aldrig ridit henne. Han hjälper mig bara ifrån marken ännu 🙂

 3. Caroline säger:

  Åh, lidköping är min grannstad! Såg er där förra året och ni va så grymma! Ska dit igen för att spana in alla duktiga ryttare och få en riktig inspirationsboost! 🙂 du är så duktig på det du gör! Stor inspiration!

 4. Malin säger:

  Härligt<3 Så glad för din/er skull!!!
  Kram

 5. Så härligt att ni är igång igen! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.